F1: nem vártak tovább, csődbiztos kezében a Caterham

Vágólapra másolva!
2014.10.24. 15:50
Az F1-ben szereplő Caterham új kezekbe került. A csapat egy rövid közleményben jelezte, hogy a mai naptól Finbarr O'Connell csődbiztos menedzseli az istállót.

Amint arról beszámoltunk, csődeljárást indítottak a Caterham-istálló autóit gyártó Caterham Sports Limited vállalat ellen. Amint arról beszámoltunk, csődeljárást indítottak a Caterham-istálló autóit gyártó Caterham Sports Limited vállalat ellen.

A Caterham új vezetősége szerdán közleményben jelezte, hogy ugyan a nyáron megegyezett Tony Fernandesszel az F1-es csapat felvásárlásáról, a malajziai üzletember miatt még mindig nem történt meg az adásvétel, és ha továbbra sem változik a helyzet, magára hagyja a csapatot.

Az istálló vezetői most megelégelték a várakozást, és a Caterham menedzselésének jogait átengedték Finbarr O'Connell csődbiztosnak, aki reményeik szerint életben tarthatja a csapatot legalább az idény végéig.

O'Connellnek most 24 órája van rendezni a papírmunkát és összeszedni a megfelelő pénzösszeget, hogy legalább az Amerikai Nagydíjon elindulhassanak Marcus Ericssonék.

Bernie Ecclestone engedélyt adott arra, hogy a befektetőt kereső csapat büntetés vagy bírság nélkül kihagyhassa a következő két versenyt, és hozzátette: bízik benne, hogy a november 23-i, Abu-dzabi Nagydíjon rajthoz áll a Caterham.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik