F1: nem változott Bianchi állapota; az apja nem nézi meg a videót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.10. 11:21
Jules Bianchi édesapja, Philippe Bianchi azt mondta, továbbra is kritikus, de stabil a fia állapota.

„Nincsészrevehető változás, az van, amiről mindenki értesült, Jules állapota kritikus – mondta a délkelet-franciaországi Nice Matinnak Philippe Bianchi. – Jules harcol, ahogy mindig is tette. Erős, és köszöni a támogatást, amely annak ellenére lenyűgöz, hogy mindig tudtam, milyen kedves fiú.”Philippe Bianchi. – Jules harcol, ahogy mindig is tette. Erős, és köszöni a támogatást, amely annak ellenére lenyűgöz, hogy mindig tudtam, milyen kedves fiú.”

A Japán Nagydíjon elszenvedett balesete során súlyos fejsérülést szenvedett versenyző édesapja elmondta, nem akarja megnézni a fia balesetéről készült videót. Arról is beszélt, hogy fia a legjobb kezekben van.

„Gérard Saillant professzor és a Ferrari által ide küldött Alessandro Frati specialista nagyon jól együtt dolgozik a helyi orvosi stábbal, nem hiszem, hogy bárhol jobb ellátást kapna Jules – mondta Philippe Bianchi. – Nagyon megható Jules barátjának, Jean-Éric Vergne-nek az akciója Szocsiban, hallottam, hogy az összes F1-es, GP2-es és GP3-as pilóta matricát ragasztott a bukósisakjára, és Jules-nek szurkol.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik