F1: „Nem bánom, cseréljünk autót! Fel is ajánlom neki”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.19. 11:43
Gáláns ajánlatot tett Marcus Ericsson, az F1-es Sauber-istálló svéd pilótája csapattársának, Felipe Nasrnak. A brazil szerint valami alapvető hiba van a kasztnijával, ezért kapott ki az idény első három időmérőjén és a legutóbbi két versenyen kollégájától, aki belemenne abba, hogy autót cseréljenek.

„Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy valami baj van az autómmal. Minden egyes edzésen szenvedek vele, míg Marcus teljesen elégedett. A barcelonai teszten én is vezettem azt az autót, nekem sem volt bajom vele” – panaszkodott Nasr a Kínai Nagydíj után a brazil UOL-nak.

Az internetes lap megkereste Ericssont is, és elmondta neki Nasr panaszát, sőt rákérdezett, belemenne-e a cserébe?

„Miért ne? Nem bánom, cseréljünk autót! Fel is ajánlom neki, aztán meglátjuk, mit szól – mondta a svéd. – Már az előző idény végén is gyorsabb voltam Felipénél, a felkészülés alatt is keményen dolgoztam, hogy még erősebbé váljak. Teljesen megbízom a csapatban és az autóban. Szerintem megmutattam, melyikünk a jobb pilóta.”

A Sauber még nem szerzett pontot ebben az idényben, anyagi problémái miatt azonban márciusban és áprilisban is csúszott a fizetésekkel, és azt pletykálják, hogy kihagyhat egy-két versenyt. A csapat vezetősége ezt cáfolta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik