F1: Kimi már várja, hogy Alonsóval dolgozhasson

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.11. 16:37
Ahogy korábban beszámoltunk róla, Kimi Räikkönen jövőre a Ferrarinál folytatja a pályafutását. A finn pilóta már várja, hogy visszatérjen korábbi legnagyobb sikere helyszínére és együtt dolgozhasson Fernando Alonsóval.

„Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek Maranellóba, ahol három fantasztikus és sikeres évet töltöttem. Sok olyan emléket őrzök abból az időszakból, amelyek mindmáig velem élnek, gondolok itt elsősorban a 2007-es vb-címre, amely igazán feledhetetlen volt. Alig várom, hogy újra vezethessem az ágaskodó lóval díszített autót, és találkozzak azokkal az emberekkel, akikkel szoros kapcsolatot alakítottam ki. Várom már a Fernandóval való közös munkát is, akit kiváló pilótának tartok, együtt újra sikeressé tehetjük az istállót" – áll Räikkönen véleménye a Ferrari hivatalos honlapján.Räikkönen véleménye a Ferrari hivatalos honlapján.

Alonso csak szűkszavúan kommentálta Kimi visszatérését: „Szeretném üdvözölni új útitársamat, akivel nagyon nagy kihívásoknak kell megfelelnünk."

A spanyol Massának is megköszönte a közös időszakot:

„Szeretném megköszönni Massa támogatását, amit nekem és a csapatnak nyújtott az elmúlt évek során. A szezon végén nem lesz könnyű az elválás egy olyan csapattárstól, amilyen ő volt. Végig profin viselkedett és lojális volt az istállóhoz, biztos vagyok benne, hogy a hátralevő versenyeken is mindent meg fog tenni a Scuderiáért."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik