F1: Jos Verstappen elárulta, a Mercedes megkereste-e a fiát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.09. 13:22
null
Jos Verstappen szerint a fia jól érzi magát a Red Bullnál (Fotó: AFP)
Tiszta vizet öntött a pohárba Jos Verstappen azzal kapcsolatban, hogy megkörnyékezte-e a Mercedes a fiát. A korábbi versenyző ezzel cáfolta a Red Bull tanácsadójának, Helmut Markónak a nyilatkozatát, miszerint Toto Wolff nem először kereste fel telefonon Verstappenéket.

 

Nem először vetődött fel a közelmúltban, hogy a Mercedes megpróbálta elcsábítani a Red Bulltól Max Verstappent. Helmut Marko, az osztrák alakulat tanácsadója nemrégiben arról beszélt, hogy Wolff gyakran hívja Verstappent és az édesapját, de hiába van egy záradék a holland pilóta szerződésében, mely lehetővé teszi, hogy bizonyos esetben más csapathoz igazoljon, a Red Bullnál nem aggódnak ennek a bekövetkezésén.

A Mercedes állítólagos megkereséséről és Marko szavairól az egyik érintettet, Jos Verstappent is megkérdezték, aki szerint azonban Wolff sosem próbálta a Mercedeshez csábítani az ötszörös futamgyőztes versenyzőt.

„Ez nonszensz, Toto sohasem hívta fel Maxot. Nem hiszem, hogy megvan neki a telefonszáma – mondta Jos Verstappen. – Néha beszélgetek Totóval, de ennyiről van szó. Elégedettek vagyunk a helyzetünkkel a Red Bullnál, valamint a Hondával való együttműködéssel is. Közösen azon dolgozunk, hogy valóra váltsunk egy álmot.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik