F1: James Bond-festést kap a Red Bull Silverstone-ban

Vágólapra másolva!
2019.07.11. 12:34
null
A Red Bull különleges festéssel készül a Brit Nagydíjra (Fotó: Twitter)
A Red Bull egészen különleges festést kap a soron következő F1-es Brit Nagydíjra köszönhetően a névadó szponzorának, az Aston Martinnak. A „vörös bikák” autóin a James Bond-filmeket idéző 007-es logó is feltűnik a hétvégén.

 

A Formula–1 az 1007. versenyére készül a Brit Nagydíjon, a Red Bull főszponzorának, az Aston Martinnak köszönhetően így az alkalom megünnepléseként a James Bond-filmeket idéző 007-es logó is megjelenik majd az RB15-ös több részén a hétvégén.

„Az Aston Martin büszke az együttműködésére a James Bonddal, így örömmel várjuk, hogy a hétvégén megünnepelhessük ezt a régóta fennálló partnerséget a Formula–1 1007. nagydíján" – fogalmazott Andy Palmer.

Az RB15-ös több részén is feltűnik a 007-es logó (Fotó: Twitter)
Az RB15-ös több részén is feltűnik a 007-es logó (Fotó: Twitter)

 

„Bondot ünnepelni az F1 1007. versenyén túl jó lehetőség volt ahhoz, hogy kihagyjuk, főleg az együttműködésünk miatt az Aston Martinnal. A James Bond-univerzum bemutatása a Brit GP-n, amely a második hazai nagydíjunk az idényben, egészen izgalmas. Az Aston Martin elválaszthatatlan a James Bondtól, az autói igazán ikonikussá váltak, szóval már alig várjuk a hétvégét" – tette hozzá a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner.

A Brit Nagydíj programja péntek11 órakor veszi kezdetét az első szabadedzéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik