F1: Így is jó helyen vagyok, nem rosszak az esélyeim - Vettel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.27. 16:20
Sebastian Vettel nem aggódik amiatt, hogy a Magyar Nagydíj időmérő edzésén kikapott Lewis Hamiltontól, és csak a 2. rajtkockát szerezte meg, ami ráadásul a pálya koszos oldalára esik.

„Elégedett voltam a köreimmel, nem éreztem lassúnak egyiket sem, de a Mercedes szokás szerint nagyon erős volt az időmérőn, és Lewis páratlan kört futott, elég csak azt megnézni, mennyivel megverte Nicót – mondta Vettel. – A második körömben talán veszítettem a középső szektorban, mert nem voltam elég agresszív, de most butaság lenne ezen töprengeni. Így is nagyon jó helyen vagyok, nem hiszem, hogy rosszak lennének az esélyeim.”

Vettelnek mindazonáltal lehet oka az aggodalomra, a délutáni GP2-es versenyen ugyanis a harmadik helyről induló Felipe Nasrannak ellenére könnyedén lerajtolta a második Fabio Leimert, hogy a pole pozíciós Tom Dillmann csúnyán beragadt. A Német Nagydíjon a GP2-es és GP3-as futamok közül négyből háromszor a második helyről induló fordult elsőként az egyes kanyarba, és az F1-es futamon is sikerült Vettelnek a második helyről azonnal az élre törnie.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik