F1: így búcsúztak a versenyzőtársak Bianchitól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.18. 10:51
Ellepték a közösségi oldalakat a Jules Bianchi halálhírére reagáló kollégák és rajongók üzenetei. A kilenc hónapja állandó #forzaJules megjelölést felváltotta a #RIPJules kifejezés.

Romain Grosjean szerint „elvesztettük az egyik legjobb srácot és legjobb versenyzőt, akivel valaha találkoztam. Nagyon fogsz hiányozni, barátom…” Romain Grosjean szerint „elvesztettük az egyik legjobb srácot és legjobb versenyzőt, akivel valaha találkoztam. Nagyon fogsz hiányozni, barátom…”


Valtteri Bottas azt írta, „erre a szörnyű hírre ébredtem. Nyugodj békében, Jules! Sohasem feledünk. Együttérzek a családdal.”


Jenson Button szerint „múlt éjjel elveszítettünk egy nagyszerű srácot és hatalmas harcost. Őszinte részvétem a családjának és a barátainak.”

Az IndyCar-menő Dario Franchitti így emlékezett: „Nyugodj békében, Jules Bianchi! Ez a sport, amelyet imádunk, néha nagyon kegyetlen tud lenni.”

„Most hallottam, hogy Jules Bianchi meghalt. Imádkozom a családjáért és a barátaiért” – írta Juan Pablo Montoya.

„Szívemből kívánok erőt Jules Bianchi családjának. Nagyon szomorú véget ért egy reményekkel teli fiatal élet. Örökké velünk leszel” – írta a Twitterre Mario Andretti, 1978 világbajnoka.

„Borzasztó. Nyugodj békében, cimbora! Nagy példa számunkra a küzdeni tudása és elszántsága. Velünk maradsz” – fogalmazott Carlos Sainz Jr.

Jean-Éric Vergne: „Nincsenek szavak… Hiányozni fogsz, öreg barátom…”


Daniel Ricciardo még a szomorú percekben is mosolyt tud csalni az arcokra. „Sohasem fogom elfelejteni az együtt töltött szép időket. Hiányozni fogsz, tesó.”


Az utolsó csapattárs, Max Chilton így emlékezett: „Nincsenek szavak, amelyek leírják, mit veszített el a családja és a sportág. Annyit mondhatok, öröm volt ismerni téged és veled versenyezni.”

Fernando Alonso: „Barát, társ, tehetség, mosoly. Örök. Nyugodj békében, Jules! Mindig velünk maradsz.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik