F1: Hamilton furcsán hárított, vallomása nem rajongóbarát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.21. 16:42
A Japán Nagydíjon a brit sajtóval összevesző Lewis Hamiltont Austinban arról kérdezték, miért tiltott le több újságírót is a Twitter oldala követésétől. Az angol elárult egy nem éppen rajongóbarát „titkot”.

„Nem tudom, miről van szó, nem én kezelem a közösségi oldalaim profiljait – mondta Hamilton. – Nem tudom, kit blokkoltak és kit nem. Nincs is Twitter applikációm, nem én rakom ki azt, ami megjelenik.” Hamilton. – Nem tudom, kit blokkoltak és kit nem. Nincs is Twitter applikációm, nem én rakom ki azt, ami megjelenik.”

Bár a profi sportolók esetében ez érthető, a rajongói számára így is kellemetlen csalódás lehet, hiszen számos személyes üzenet is kikerült a Twitterre. Elég csak arra gondolni, hogy amikor a Japán Nagydíj után a Mercedes vizsgálatot kért a Hamiltonnal csatázó Max Verstappen ellen az FIA-nál, a háromszoros világbajnok profiljánál jelent meg egy üzenet, amely után a csapat megváltoztatta döntését.

„Nem én kértem a vizsgálatot. Hallottam, hogy a csapat megtette, de meg is mondtam, hogy mi nem ezt tesszük. Mi bajnokok vagyunk, és továbblépünk. Ennyi” – írta Hamilton megbízottja a Twitteren.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik