F1: Grosjean az újonchoz menekülhet a Lotustól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.07. 12:54
Könnyen előfordulhat, hogy nem várja meg a Lotus és a Renault házasságát Romain Grosjean, hanem a biztosat választva inkább elfogadja az F1-ben jövőre bemutatkozó amerikai Haas-istálló ajánlatát.

A motorsport.com értesülései szerint a Ferraritól hajtóművet kapó amerikai csapat mindenképpen olyan versenyzőket szerződtetne, akik indultak már F1-es futamokon, és optimális esetben az egyikük az idei mezőny tagja. Az első számú jelölt Nico Hülkenberg volt, de ő két évvel meghosszabbította Force Indiá-s szerződését. A következő a sorban Grosjean, aki számára ideális forgatókönyv lenne, ha a Renault felvásárolná a jelenlegi csapatát, de még korántsem biztos, hogy megszületik az egyezség, ezért nem söpörheti le az asztalról a Haas-ajánlatot.

Gene Haas csapatalapító és Günther Steiner csapatfőnök rajta kívül a jelenleg tartalék sorba „száműzött” versenyzők sorával tárgyal, kiköthet a csapatnál a ferraris Jean-Éric Vergne, Esteban Gutiérrez kettős bármelyik tagja, akárcsak a mclarenes Kevin Magnussen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik