F1: Ferrari-pólós Hamilton-drukkerek, Bottas nem iszik cipőből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.10. 17:38
Karrierje második győzelmét szerezte meg az Osztrák Nagydíjon a Mercedes finn pilótája, Valtteri Bottas. Visszatekintünk a futam legviccesebb, legérdekesebb pillanataira, köztük a futamgyőztes gyanús rajtjára, Max Verstappen vesszőfutására és a narancsba boruló lelátóra, illetve arra is, hogyan sikerült Daniel Ricciardo már-már hagyományosnak mondható, cipőből történő pezsgőivászata. Íme, az F1-legek!

HAMILTON & VETTEL. A heves reakciókat kiváltó ütközést követően az időmérőn úgy tűnt, nincs harag a két sztár között.

HAMILTON & VETTEL. A heves reakciókat kiváltó ütközést követően az időmérőn úgy tűnt, nincs harag a két sztár között.



BŐRNADRÁG.
A Red Bull pilótái is felpróbálták az Ausztriában gyakran látható viseletet. Nem is állt nekik rosszul!



NÁLA SENKI SEM GYORSABB. A rajtrácson feltűnt valaki, aki mindenki másnál nagyobb végsebességet tudhat magáénak: Felix Baumgartner bázisugró 2012-es ugrása során 1342.8 km/h-val száguldott a Föld felé.


LEWIS, MIATTAD JÖTTÜNK! A Mercedes háromszoros világbajnokának a világ minden pontján vannak szurkolói: egy pár Dél-Afrikából egészen Ausztriáig utazott, hogy lássa Hamiltont élőben – ez majdnem 8700 kilométer. Az mondjuk kiváló kérdés, vajon miért vannak Ferrari-pólóban…


BEUGROTT? NEM UGROTT?
Heves vitákat váltott ki az élről induló Bottas rajtja – a versenyirányítók úgy döntöttek, ez még nem ér büntetést.



VERSTAPPEN MEGINT.
A holland pilótának nincs szerencséje: önhibáján kívül ismét kénytelen volt feladni a versenytaz utóbbi hét futamból már ötödször. Ráadásul a tengernyi holland szurkoló is csalódottan távozhatott.

Selfie with some fans - hundreds of them . #MaxVerstappen #F1 #Formula1 #AustrianGP #Austria #Spielberg #Holland #Netherlands #Fans #F1Fans #RedBull #RedBullRacing @redbullracing @maxverstappen1

65.3k Likes, 194 Comments - FORMULA 1® (@f1) on Instagram: "Selfie with some fans - hundreds of them . #MaxVerstappen #F1 #Formula1 #AustrianGP #Austria..."


RÄIKKÖNEN IDEGES RÁDIÓZÁSA EZÚTTAL SEM MARADT EL. A Ferrari egyszeres világbajnoka mindennél jobban próbálta megváltoztatni az autó beállításait a futam közben, a csapattól is segítséget kért.




NEM ISZOM CIPŐBŐL! Az izgalmas hajrából jól kijövő, és újra a pódiumon záró Daniel Ricciardo megpróbálta Bottast is bevonni a cipőből ivós játékba – nem járt sikerrel. Az interjúkat készítő korábbi Formula–1-es pilóta, Martin Brundle viszont már nem utasította vissza „a teli poharat”.



VISZLÁT, AUSZTRIA!
Folytatás egy hét múlva – Angliában.

Hills = alive . #F1 #Formula1 #Austria #AustrianGP

46.5k Likes, 90 Comments - FORMULA 1® (@f1) on Instagram: "Hills = alive . #F1 #Formula1 #Austria #AustrianGP"



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik