F1: Ez csak sétakocsikázás volt Hamiltonnak - sajtóvisszhang

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2014.04.21. 16:41
null
Lewis Hamilton és csapata tökéletes összhangban ünnepelt (Fotó: Reuters)
A Mercedesek uralmáról, a ferraris Fernando Alonso idei első dobogós helyéről és a címvédő, négyszeres világbajnok Sebastian Vettel csalódottságáról ír elsősorban a nemzetközi sajtó hétfőn, a Formula–1-es Kínai Nagydíj másnapján.

 

NAGY-BRITANNIA
The Times: Sétakocsikázás a parkban – a Sanghajban mesterhármast elérő Lewis Hamilton számára ez nem volt több.
The Telegraph: Lewis Hamilton megtalálta a helyét. És ha a szezon további részében sanghaji sikerére építve ebben az ideális állapotban marad, a mezőny többi részének nagyon nehéz lesz vele tartani.
The Guardian: A futam legérdekesebb része a Red Bullon belüli csata volt: Daniel Ricciardo ismét gyorsabb volt, mint csapattársa, a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel. Ha ez még sokáig így marad, át kell gondolnunk a német nagyságát.

NÉMETORSZÁG
Bild:
Az Ezüstnyíl csak saját magával versenyez.
Frankfurter Allgemeine Zeitung: A Mercedes erődemonstrációja: a Kínai Nagydíjon Hamilton és Rosberg kettős győzelmet aratva az élre körözött. Sebastian Vettel mérgelődött.
Die Welt: A dühös Vettel megkarcolta a Red Bull-harmóniát. Hogy a Mercedesek ellen nincs esélye, az világos volt, de hogy csapattársa, Ricciardo is megelőzte, az már sok volt a világbajnoknak.

OLASZORSZÁG
La Gazzetta dello Sport:
Alonso remek harmadik helye. A húsvéti tojásban a kínai harmadik hely volt a meglepetés. Természetesen nagyon vártuk, de teljesen reménytelennek tűnt.
Corriere della Sera: A Mercedes továbbra is utolérhetetlen, de Alonso révén reménykedhet a Ferrari. A spanyol kihozta magából a legjobbat.

SPANYOLORSZÁG
Marca:
Alonso volt a nagy sztár. Fernando 43 körön keresztül maga mögött tudott tartani egy Mercedest.
AS: A feltámadás vasárnapja Fernando Alonsónak. A spanyol Hamilton újabb győzelmekor idén először állhatott dobogóra.
Mundo Deportivo: Fernando megérdemelten szerezte meg a harmadik helyet a két legyőzhetetlen Mercedes mögött.
El País: Hamilton sétakocsikázása, Alonso sprintje.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik