F1: Az eső megint kibabrált velünk - Alonso

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.08. 20:57
Fernando Alonso meggyőződése, hogy üldözi a balszerencse ebben a szezonban, hiszen amikor jó esélyt lát az időmérő előtt, rendre elered az eső. Így volt ez Kanadában is.

„Száraz pályán nagyon is versenyképesek vagyunk, de akármikor úgy érzem, jó esélyünk van a győzelemre, jön az eső az időmérőn, és kibabrál velünk. Ez egy ilyen év,de elégedettnek kell lennem, hiszen nem könnyű tökéletes kört menni, annál könnyebb elszúrni – mondta Fernando Alonso. – A hatodik helyről indulok, előttem különböző erősségű autók állnak majd. Ezt úgy értem, hogy megvan a lehetőség egy erős versenyre, és arra, hogy a dobogóra álljak. Sebastian az élről rajtol, csak tökéletes versennyel juthatok elé."Fernando Alonso. – A hatodik helyről indulok, előttem különböző erősségű autók állnak majd. Ezt úgy értem, hogy megvan a lehetőség egy erős versenyre, és arra, hogy a dobogóra álljak. Sebastian az élről rajtol, csak tökéletes versennyel juthatok elé."

Stefano Domenicali csapatfőnök szerint a vizes pálya az idén nagyon nem kedvez a Ferrarinak. „Nem tudtuk felhevíteni a gumikat. A versenyen mindent megteszünk,megfelelő körülmények között a győzelem sem kizárható. Remélem, meg tudjuk ismételni a péntek délutáni tempónkat" – mondta az olasz sportvezető.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik