F1: Alonso szomorú a Vettel-cserés pletykák miatt

Vágólapra másolva!
2014.09.18. 15:55
Fernando Alonso szerint szomorú, hogy Olaszországban a sajtó arról pletykál, a jövőben csapatot cserél Sebastian Vettellel, azaz a Red Bullhoz szerződik, a német pedig a Ferrarinál folytatja.

„Elszomorít, hogyilyen pletykákat kreál az olasz sajtó. Szégyen, mert ezzel nem segítik a Ferrarit. Mindannyian arra törekszünk, hogy a lehető legjobb legyen a Ferrari, amely fontosabb minden embernél, és fontosabb az egész Formula–1-nél – mondta Alonso. – Tisztelem a Ferrarit, fontos számunkra, hogy jó hangulat maradjon a csapaton belül, hogy egységesek maradjunk. Az olasz emberek is ezt várják tőlünk, éppen ezért érthetetlen számomra, milyen céllal találják ki ezeket a pletykákat Olaszországban."

A brit sajtóban az elmúlt hetekben kiemelték Alonso nyilatkozatai után, hogy bár többször is elmondja, milyen fontos neki a Ferrari, és akkor lenne boldog, ha a Ferrarival nyerne világbajnokságot, azt egyszer sem zárta ki kategorikusan, hogy elhagyja a Scuderiát. Tulajdonképpen ezúttal is csak annyit mondott, hogy elszomorítják a pletykák, nem cáfolta azokat – azaz tovább tart a bizonytalanság.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik