F1: Alonso sejtelmes, a Mercedes reagált a pletykákra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.25. 13:31
Flavio Briatore nem Fernando Alonso jövőjéről beszélt a Mercedes vezetőivel Azerbajdzsánban, de a spanyol pilóta sejtelmes nyilatkozatot adott.

„Ha Flavióval beszélgetsz, biztosra veheted, hogy Alonso is szóba kerül – mondta Toto Wolff. – Maradéktalanul elégedettek vagyunk a jelenlegi pilótáinkkal, ezt ne is vonják kétségbe!"

„Nem esett szó róla, hogy Fernando a Mercedeshez csatlakozna, inkább az Indy 500-ról beszélgettünk" – mondta Wolff, aki Valtteri Bottasról elmondta, még időbe telik, mire leülnek az új szerződéséről tárgyalni, de minden arra utal, hogy hosszabbítanak a finnel, és inkább csak az a kérdés, milyen hosszú távra szóló szerződést kötnek vele.

Ami Alonsót illeti, Briatore mellett a menedzsere, Luís García Abad is körülnézett a paddockban, ő a Renault képviselőivel találkozott.

Alonso pedig sejtelmes nyilatkozatot adott szombat este azok után, hogy 40 rajthelyes büntetést kapott, és 30 kilométer per órás hátrányba került végsebesség terén a többiekhez képest:

„Több szempontból is rendkívül biztató ez a hétvége – mondta, majd amikor a pályán kívüli tárgyalásokról kérdezték, megismételte. – Ahogy mondtam, számomra biztató."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik