F1: Aki nem bírja anyagilag, szálljon ki! - Ecclestone

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.23. 16:02
Bernie Ecclestone, az F1 gazdasági vezetője megerősítette, hogy nincs helye a költségek korlátozásának a sportágban, és nem bánja, hogy a túl gyengék kipottyannak, mert „az egész olyan, mint egy pókerjátszma.”

„Örülnék neki, hogy ha a szegény csapatok, amelyek a nehéz anyagi helyzetükről keseregnek, eltűnnének. Ez az egész olyan, mint egy pókerjátszma, nem ismerheted ki az ellenfeleidet, mert akit lelepleznek, annak nincs helye az asztalnál – mondta Ecclestone. – Ha nem engedheted meg magadnak, szállj ki ebből az üzletből. Sokkal jobban zavar, hogy túl van szabályozva az F1, ha valaki átmegy egy fehér vonalon, már büntetést kap, ami nem jó. hagyjuk versenyezni a pilótákat, a sportfelügyelők pedig csak a verseny után kapjanak szót!”Ecclestone. – Ha nem engedheted meg magadnak, szállj ki ebből az üzletből. Sokkal jobban zavar, hogy túl van szabályozva az F1, ha valaki átmegy egy fehér vonalon, már büntetést kap, ami nem jó. hagyjuk versenyezni a pilótákat, a sportfelügyelők pedig csak a verseny után kapjanak szót!”

Ecclestone hozzátette, a Mercedes egyeduralma nem probléma, időről időre egy csapat dominál, és addig, amíg a csapaton belül szabad a küzdelem, nincs gond.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik