F1: a Red Bull szerint Vettel ellen szövetkeznek

Vágólapra másolva!
2012.09.26. 15:49
null
Hamilton és Alonso valóban jóban vannak – de hogy ennek köze lenne Vettelhez, más kérdés (Fotó: Reuters)
Címkék
Érdekes összeesküvés-elmélettel állt elő Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója: az osztrák szerint Fernando Alonso és Lewis Hamilton, illetve a Ferrari és a McLaren is össze fog dolgozni az idény hajrájában annak érdekében, hogy letaszítsák a trónról Sebastian Vettelt és a Red Bull-istállót.

 

Marko a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott interjúban beszélt arról, hogy furcsállja Alonso és Hamilton látványosan jó viszonyát, hogy a sajtóban folyton egymást dicsérik, a paddockban is rendre kedvesek egymással, és a legjobb barátoknak tűnnek azok után, hogy a 2007-es idényben a McLarennél csapattársakként ki nem állhatták egymást.

Marko mindezt csak „álszent szövetségnek” nevezte, amely azért jött létre, hogy letaszítsák a trónról Vettelt. Dietrich Mateschitz Red Bull-tulajdonos F1-es tanácsadója szerint a Ferrari és a McLaren is benne van a buliban, nemcsak a két pilóta, hiszen nem tetszik nekik, hogy a Red Bull viszonylag új csapatként domináns szerepet kapott.

„Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz lesz számunkra az idény utolsó szakasza, és roppant különösnek találom, hogy a Ferrari és a McLarebn, két ősi ellenség hirtelen ennyire jó barátok lettek″ – mondta Marko.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik