F1: a Mercedes Vettel–Hamilton csatákat vár – és Rosberg?

Vágólapra másolva!
2015.10.12. 12:02
Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke a Ferrari további javulására számít, és a következő években Lewis Hamilton–Sebastian Vettel rivalizálást vizionál, amely az F1 történetének egyik klasszikusává válhat. Nico Rosberget sajnálja.

„Lewis és Sebastian remek autóban ül. Kettejük párharca az F1 történetének egyik klasszikusa lehet. Már csapat autóiban ülve alakulhat ki a rivalizálás. Persze Lewisnak a csapaton belül is van riválisa, ami jó – mondta Wolff Rosbergre utalva, aki már Vettel mögött áll az egyéni pontversenyben. – Nagyon jót tesz a sportnak a Ferrari felzárkózása, akárcsak nekünk, hiszen az F1-ben mindenki a Ferrarival akar csatázni az élen. Roppant erős Ferrarira számítunk, mert autóik már az idén feljöttek, méghozzá hamarabb, mint vártuk, és Szocsiban Vettel megint megmutatta, hogy milyen gyors.”Wolff Rosbergre utalva, aki már Vettel mögött áll az egyéni pontversenyben. – Nagyon jót tesz a sportnak a Ferrari felzárkózása, akárcsak nekünk, hiszen az F1-ben mindenki a Ferrarival akar csatázni az élen. Roppant erős Ferrarira számítunk, mert autóik már az idén feljöttek, méghozzá hamarabb, mint vártuk, és Szocsiban Vettel megint megmutatta, hogy milyen gyors.”

Wolff Rosbergről is beszélt.

„Sajnálom Nicót, talán most döbben rá, hogy oda ez a szezon, és 2016-os módba kapcsol, megpróbálja összeszedni magát a következő évadra” – fogalmazott Wolff.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik