Videoton: Mindenki Sóstóra, a világ végéről is - Orbán Viktor

Vágólapra másolva!
2012.08.28. 10:47
Címkék
A Videoton labdarúgócsapatának hivatalos honlapján, a vidi.hu-n Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozott az együttes csütörtöki, Trabzonspor elleni El-selejtező-visszavágója kapcsán. Az interjúból részleteket közlünk.

„Déja vu érzésem van. Olyan, mintha harminc évvel fiatalabb lennék. Akkor is az volt a jelszó, hogy mindenki Sóstóra. Akkor még Kovács Feri bácsi volt a vezetőedző, nem Paulo Sousa, és akkor még Csongrádiéktól vártuk a csodát, nem pedig a Sándor Gyuriéktól, de a helyzet ugyanaz: a Videoton egy nagy nemzetközi bravúr küszöbén áll. Mi bízunk a játékosokban, nekik szükségük van miránk: itt leszünk, a világ végéről is el kell ilyenkor jönni. Ki kell verni a törököket, hajrá Vidi" – nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök a vidi.hu-nak adott videóinterjúban a fehérváriak csütörtöki, Trabzonspor elleni El-visszavágója kapcsán.

A kormányfő arról is beszélt, hogy véleménye szerint a játékosok értékében mutatkozó különbségek a pályán nem számítanak.vidi.hu-nak adott videóinterjúban a fehérváriak csütörtöki, Trabzonspor elleni El-visszavágója kapcsán.

A kormányfő arról is beszélt, hogy véleménye szerint a játékosok értékében mutatkozó különbségek a pályán nem számítanak.

„A transzferértékek nem fontosak, mert amikor az ember a tizenhatoson leveszi a labdát, szemben áll a kapussal és berúgja, akkor a transzferértékkel elmehetnek a fenébe. Amikor Gyurcsó Ádám Csehország ellen beverte a helyzetét, Petr Cechnek hiába volt gondolom ötvenszeres a transzferértéke. A pénzről érdekes módon lehet beszélgetni, de a pénzeszsák nem lő gólt, azt csak a játékos tudja berúgni, és nekünk jó játékosaink vannak. Megmutattuk az első meccsen, hogy vagyunk valakik, ez egy komoly csapat, stabilitása van, játékrendszere van. A zászló nekünk áll. Az volt a célunk, hogy a kétmeccses továbbjutás egy meccsen dőljön el, és a meccs nálunk legyen. Ezért az első meccset lehoztuk 0–0-ra, így egy mérkőzésen dől el a sorsunk, az pedig itt van Sóstón. Fehérvári győzelemre fogok tippelni" – fogalmazott Orbán Viktor még a Haladás elleni vasárnapi bajnoki után.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik