Sportrádió: a Kicker főszerkesztője a Nemzeti Sportnál járt az El-döntő előtt

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.31. 19:06
null
A Kicker főszerkesztője volt a Sportrádió vendége az El-döntő előtt (Fotó: Sportrádió)
A világ egyik legismertebb sportnapilapja, a Kicker főszerkesztője, Jörg Jakob volt Szujó Zoltán vendége a Sportrádióban, ahol elmondta, mit vár az Európa-liga döntőjéről, egyúttal beszélt a Németországban játszó magyarokról.

 

A főszerkesztő szerint a Bundesligában játszó magyar játékosokról kérdés nélkül a legmagasabb szinten kell beszélnünk.

„Amióta Budapestre érkeztem, mindenki róluk kérdez, és mindig ugyanaz a válaszom, mindegyikőjüket nagyon magas szinten tartjuk számon a Kicker rangsorában, legfőképp a Leipzig játékosait. Mindannyian fontos szerepet töltenek be a klubjukban, és egyértelműen magas polcra helyezzük őket.”

A beszélgetés további részében Jörg Jakob elmondta gondolatait az Európa-liga döntőjéről is:

„Tipikus kétesélyes meccs. Azt várom, hogy tizenegyesek döntenek majd. Nagy valószínűséggel végletekig kemény mérkőzést láthatunk, ha jósolnom kellene, ötvenegy százalékot mondanék a Sevilla győzelmére.”

„Bár nincs a döntőben német vagy angol csapat, sőt a Real Madrid és a Barcelona sem résztvevő, amelyek nagy felhajtást kerítenének a találkozónak, természetesen így is sokat foglalkozunk a meccsel. Mélyinterjúkat készítettünk egyes játékosokkal, és exkluzív cikkeket írtunk a csapatok történelméről” – osztotta meg Jakob, milyen anyagokkal készült lapja az El-fináléra.

AZ EURÓPA-LIGA-DÖNTŐRŐL IDE KATTINTVA OLVASHAT BŐVEBBEN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik