Manchester City: Mancini megértő Dzekóval, ám többet vár tőle

Vágólapra másolva!
2011.02.16. 15:29
Címkék
Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere nem igazán volt elégedett játékosaival az Arisz Szaloniki otthonában játszott El-mérkőzés után (0–0-s döntetlennel zárult a 16 jutásért zajló párharc első felvonása). Az olasz szakember Edin Dzekót külön kiemelte, mondván, sokkal többet vár a télen igazolt bosnyák csatáruktól.

„Többet várok tőle. Új játékos nálunk, azt hiszem, ugyanaz a problémája, mint Fernando Torresnek a Chelsea-nél (Torres szintén télen váltott klubot – a szerk.). Ha januárban új csapathoz igazolsz, újak a csapattársak és az alkalmazott játékrendszer is, ami megnehezíti a dolgod – nyilatkozta Mancini a Guardiannek. – Ezzel együtt javulnia kellene, és fontos, hogy ezt minél hamarabb megtegye."Torres szintén télen váltott klubot – a szerk.). Ha januárban új csapathoz igazolsz, újak a csapattársak és az alkalmazott játékrendszer is, ami megnehezíti a dolgod – nyilatkozta Mancini a Guardiannek. – Ezzel együtt javulnia kellene, és fontos, hogy ezt minél hamarabb megtegye."

Dzekónak több lehetősége is lett volna, hogy megszerezze a győztes gólt az Arisz otthonában, amivel nagy lépést tett volna csapata a legjobb 16 közé jutás felé.

„Carlos (Tévez) most halványabb volt, de nem várhatjuk tőle, hogy minden meccsen rúgjon egy vagy két gólt" – tette hozzá Mancini.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik