Európa-liga: Huszti nélkül kapott ki a Zenit, a Rangers nem bírt a Sportinggal

Vágólapra másolva!
2011.02.17. 23:03
Címkék
Az Európa-ligában a nyolcaddöntőbe kerülésért folytatott küzdelemben a Huszti Szabolcsot foglalkoztató Zenit 2–1-es vereséget szenvedett a Young Boys otthonában. A magyar játékos a kispadról figyelte a mérkőzést. Ezzel a meccsel egy időben a Sporting 1–1-es döntetlent ért el a Rangers otthonában.

A Young Boys–Zenit találkozó 20. percében a vendégek szerezték meg a vezetést, Lazovics passzát Lombaerts váltotta gólra, így a félidő 1–0-s orosz vezetéssel zárult. A második játékrészre felpörgött a Young Boys, ugyanis rögtön az első percben Lulic révén egyenlített. A 69. percben Bisztrov megkapta második sárga lapját a mérkőzésen, így tíz emberre fogyatkozott Huszti Szabolcs csapata. A 2–1-es végeredményt Mayuka állította be a hosszabbítás perceiben, így a svájci csapat várhatja előnyösebb helyzetből a visszavágót.

A Rangers–Sporting összecsapáson a 66. percben rezgett a háló először, akkor a skót válogatott támadó, Whittaker vette be a lisszaboniak kapuját. A válasz a lefújás előtt néhány perccel érkezett, a 89. percben Matías Fernández állította be az 1–1-es végeredményt.

EURÓPA-LIGA
A NYOLCADDÖNTŐBE JUTÁSÉRT, 1. MÉRKŐZÉSEK
Rangers (skót)–Sporting (portugál) 1–1 (Whittaker 66., ill. M. Fernández 89.)
Young Boys (svájci)–Zenit (orosz) 2–1 (Lulic 46. Mayuka 92., ill. Lombaerts 20.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik