El: Lovrencsics sérülten játszott, Skorza elégedett a magyarokkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.27. 21:21
null
A Lech Poznan edzője elégedett volt azzal, amit látott (Fotó: Hegedüs Gábor)
A labdarúgó Európa-liga playoffkörében a Videoton Székesfehérváron is kikapott a Lech Poznantól, így kettős vereséggel búcsúzott el az Európa-ligától. A találkozó után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

„Koncentráltan játszottunk, szerettük volna minél előbb egy találattal eldönteni a találkozót, mert ellenfelünk nagy elánnal vetette bele magát a meccsbe, és szerettük volna letörni a lelkesedését – mondta Maciej Skorza, a Lech Poznan vezetőedzője. – Már a meccs elején volt egy ziccere ellenfelünknek, ha abból gól születik, bajba kerülhettünk volna. Örülök neki, hogy sikerült az, amit elterveztünk, gólt szereztünk, és eldöntöttük a továbbjutást. Ha lehetne választani, a csoportkörben a Dortmund ellen játszanék.”

A Nemzeti Sport Online kérdésére Skorza értékelte magyar játékosai teljesítményét. Kádár Tamást kiemelte, örül neki, hogy jó formában van a védő, ezért kapott lehetőséget kezdőként. Holman Dávid játékával teljesen elégedett volt, mert teljesítette a feladatát. Az ugyancsak csereként beálló Lovrencsics Gergő azért nem kezdett, mert vállsérülése előjött, így nem akartak kockáztatni.

„Összességében a Lech Poznan megérdemelten nyert ma is, és megérdemelten jutott be a csoportkörbe – mondta Pető Tamás, a Videoton megbízott edzője. – Jól kezdtük a meccset, megvoltak a lehetőségeink, sajnos nem tudtunk gólt rúgni belőlük, és ismételten a figyelmetlenségből kaptunk gólt. Utána azt játszotta a Lech Poznan, amit kellett, jól tartotta a labdát. A Lechet erősebb ellenfélnek éreztem, mint a BATE Boriszovot.”

„A négy kulcsjátékosunk, köztük Gyurcsó Ádám kimaradásának oka az volt, hogy sem fizikailag, sem mentálisan nem álltak készen erre a mérkőzésre. Nem a pihentetés volt az oka a kihagyásuknak, Gyurcsónak pedig élő szerződése van a klubbal.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik