A Videoton kétgólos előnyre tett szert a Csukaricski ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.14. 20:20
null
Bódi Ádám góljával szerzett vezetést a Videoton (Fotó: Hegedüs Gábor)
A mérkőzést emberhátrányban befejező Videoton kétgólos előnyre tett szert Felcsúton a szerb Csukaricskival szemben a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének első mérkőzésén.


EURÓPA-LIGA
2. SELEJTEZŐKÖR, 1. MÉRKŐZÉS

VIDEOTON–Csukaricski (szerb) 2–0 (Bódi 58., Suljic 92.)
Kiállítva: Nego 81., Videoton

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK ITT!

Kitűnő erőpróba ez a párharc a fehérváriaknak – vezette fel a Csukaricski elleni két mérkőzést a Videoton edzője, Henning Berg, aki az első, hazai összecsapáson még nem tudta a kezdőbe jelölni a nyáron igazolt Danko Lazovicsot.

Talán éppen ő hiányzott a Vidiből, hiszen az első hazai helyzetre 22 percet kellett várni, de Géresi Krisztián túl sokat várt ziccerben a kapura lövéssel, szerelték, majd az okozott izgalmat, hogy frissen szerzett sárga lappal a háta mögött Asmir Kajevics hatalmasat rúgott Asmir Suljicba, de nem kapott pirosat.

Egy-egy helyzet adódott még a két kapu előtt a szünetig, de két védő, Loic Nego és Djordje Djurics is remekül lépett közbe.

A fordulást követően a lesipuskások új osztályelsője, Géresi Krisztián gólt rúgatott Bódi Ádámmal (1–0), és nyugodtabban futballozhatott a Videoton, de újabb helyzetekig nem jutott a hajráig a fehérvári csapat; igaz, a szerbek is csoda messze álltak a gólszerzéstől.

Az elmúló görcs és a szurkolók éneke

Loic Nego piros lapja adott még egy esélyt a végére a Csukarcskinak, de előbb Pátkai Máté, majd a csereként beállt Feczesin Róbert hagyott ki ajtó-ablak helyzetet, ám a támadó hamarosan javított, mert kihagyhatatlan helyzetbe hozta Asmir Suljicot (2–0).

A rossz kezdés után kihozta a maximumot a második félidőből a Videoton, de Belgrádban így is forrónak ígérkező visszavágó vár a Berg-legénységre.

Igazi erőpróba.

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK ITT!

Henning Berg (a Videoton vezetőedzője): Még csak félúton vagyunk

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik