El: vállalkozóbb szellemű Videotonra számít a Partizan

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.22. 11:08
Az első mérkőzésen látottnál vállalkozóbb szellemű Videotonra számít Marko Jevtovics, a Partizan Beograd középpályása a két labdarúgócsapat Európa-liga-párharcának csütörtök esti visszavágóján. A tét a főtáblára kerülés.

„Nem jó, de nem is rossz – mondta az első meccs 0–0-járól Marko Jevtovics a belgrádi klub honlapjának. – Száznyolcvan perces párharcot vívunk, szóval még csak az első félidőn vagyunk túl.”„Nem jó, de nem is rossz – mondta az első meccs 0–0-járól Marko Jevtovics a belgrádi klub honlapjának. – Száznyolcvan perces párharcot vívunk, szóval még csak az első félidőn vagyunk túl.”

A középpályás szerint a Vidi csak félig-meddig profitált az első mérkőzésen abból, hogy kispadján Marko Nikolics személyében a Partizan korábbi edzője ül.

„Jól ismer minket, sikerült hatástalanítania a támadójátékunkat, de a védekezésünkre nem talált ellenszert.”

S hogy milyen lesz a visszavágó?

„A Videoton lesz a pályaválasztó, ezért érzésem szerint támadóbban lép fel, következésképp mozgalmasabb mérkőzésre számítok annál, mint amilyen az első volt. A Videoton jól működő csapat, játékosai minden szituációban képesek megtalálni a legjobb megoldást, nem véletlenül ejtették ki a Bordeaux-t. Lazovics és Scsepovics rendkívül veszélyes támadó, és Hentyre is nagyon oda kell figyelnünk.”

A Videoton–Partizan mérkőzést csütörtök este 20 órakor kezdik Felcsúton. A párharc győztese az Európa-liga csoportkörébe jut.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik