El: Olykor a tökéleteshez közelített a játékunk - P. Sousa

Vágólapra másolva!
2012.10.04. 21:47
A Videoton a labdarúgó Európa-liga csoportkörének második fordulójában 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Sportingot. Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője szerint csapata az első félidőben tökéletesen betartotta taktikai utasításait.

„Nagyon szervezett volt a csapatom, az első negyvenöt percben a stratégiánk remekül működött, odafigyelt az együttes. Védekezésből jól váltottunk át támadásba, és ezekből a helyzetekből háromszor is betaláltunk. Mindezt egy olyan csapat ellen tettük, amely egy éve szinte ugyanezzel a kerettel az Európa-liga elődöntőjéig menetelt” – mondta a lefújás után a mérkőzést közvetítő Story4 csatornának Paulo Sousa.Paulo Sousa.

„Nem hasonlíthatjuk össze a mai mérkőzést a Genk ellenivel, hiszen hazai pályán játszottunk, más csapat, más stílus ellen. A genki találkozóval ellentétben ezúttal jól jöttünk ki a mérkőzés fontos pillanataiból, ezekben a percekben már-már a tökéleteshez közelített, amit a fiúk mutattak, ezért jár a gratuláció nekik” – nyilatkozta a portugál szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik