El: kérdőjelek a sérültek miatt az FTC kezdőjével kapcsolatban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 19:20
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője elmondta, a sérültek miatt még kérdéses, hogyan áll fel a csapata a csütörtöki, Go Ahead Eagles elleni Európa-liga-mérkőzésen.

„Tisztában vagyunk a Go Ahead Eagles képességeivel, hiszen egy edzőmérkőzésen a helyszínen is megnéztük őket, de emellett is több információt beszereztünk a csapatról – idézi Dollt a fradi.hu. – Ez fontos volt, hasznos benyomásokat szereztünk ellenfelünkről. Egyáltalán nem vesszük félvállról a találkozót, a Ferencváros senkit sem nézhet le, természetesen most sem tehetünk másként.” Dollt a fradi.hu. – Ez fontos volt, hasznos benyomásokat szereztünk ellenfelünkről. Egyáltalán nem vesszük félvállról a találkozót, a Ferencváros senkit sem nézhet le, természetesen most sem tehetünk másként.”

„Megtiszteltetés a számunkra, hogy a Go Ahead Eagles ellen nemzetközi mérkőzést játszhatunk, ahogy a hollandoknak, úgy nekünk is rendkívül fontos ez a találkozó. Kevés magyar játékos játszik Hollandiában, de tisztában vagyunk a holland foci erejével, és stílusbeli sajátosságaival.”

„Nem tartunk előrébb a felkészülésben a holland klubnál, ráadásul több kérdőjelünk is van, néhányan kisebb sérüléssel küzdenek. Ugyanakkor van elég labdarúgónk, úgy készülünk, ahogy bármelyik másik találkozóra. Tudjuk, hogy nehéz feladatunk lesz, de mindent megteszünk a megfelelő eredmény elérésében.”

Az FTC csapatkapitányát, Gyömbér Gábort elsősorban arról faggatták a holland újságírók, hogy az emmeni stadion műfüves pályaborítása mennyire zavarhatja meg csapatát.

„A héten több alkalommal is gyakoroltunk műfüves borításon, így ezzel nem lehet gond - válaszolt Gyömbér Gábor. - Várhatóan gyorsabb lesz a játék, oda kell figyelnünk a meccs elejétől kezdve, hogy ne kövessünk el hibát. Nem hinném, hogy a pálya minőségével bármiféle problémánk lenne, tíz perc alatt hozzászokunk. Ismerjük a holland labdarúgást, tudjuk, hogy a Go Ahead Eagles nem áll be védekezni, pláne nem hazai pályán. Motiváltan, jó ritmusban akarunk játszani, és olyan eredménnyel akarunk távozni, amely kedvező lehet a számunkra.”

A mérkőzés – melyet a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítással közvetít – csütörtökön 20 órától veszi kezdetét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik