El: Hihetetlen, őrült meccs volt! - Dzsudzsák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.29. 09:49
Az utolsó pillanatban harcolta ki a labdarúgó Európa-ligában a főtáblára jutást az orosz Dinamo Moszkva, soraiban Dzsudzsák Balázzsal. A magyar szélső a ciprusi Omonia Nicosia elleni idegenbeli visszavágóról azt találta mondani, hogy az hihetetlen, őrült meccs volt. Aligha véletlenül: a győzelmet és továbbjutást érő gólt a 93. percben szerezték az oroszok...

„Hihetetlen, őrült meccs volt – nyilatkozta Dzsudzsák a mérkőzés után a Dinamo Moszkva fb-oldalán. – Mindkét találkozón mi irányítottuk a játékot, kontroll alatt tartottuk a pályát, több gólszerzési esélyünk volt, ők viszont szinte mindegyik lehetőségüket gólra tudták váltani. A hajrában aztán igazságot szolgáltatott a sors, mi jutottunk tovább. Megmutattuk az igazi karakterünket, hogy képesek vagyunk az utolsó pillanatig küzdeni. Mindannyian hittünk benne, hogy képesek vagyunk továbbjutni, és nem ez a meccs lesz számunkra az utolsó az európai kupaporondon. Büszke vagyok a csapatra!”Dzsudzsák a mérkőzés után a Dinamo Moszkva fb-oldalán. – Mindkét találkozón mi irányítottuk a játékot, kontroll alatt tartottuk a pályát, több gólszerzési esélyünk volt, ők viszont szinte mindegyik lehetőségüket gólra tudták váltani. A hajrában aztán igazságot szolgáltatott a sors, mi jutottunk tovább. Megmutattuk az igazi karakterünket, hogy képesek vagyunk az utolsó pillanatig küzdeni. Mindannyian hittünk benne, hogy képesek vagyunk továbbjutni, és nem ez a meccs lesz számunkra az utolsó az európai kupaporondon. Büszke vagyok a csapatra!”

A magyar szélső felidézte, hogy nyert már kiélezett meccset utolsó pillanatban szerzett góllal – elég csak a Finnországban 94. percben szerzett találatára gondolnunk, amellyel válogatottunk Eb-selejtezőn nyert 2–1-re –, de egyik sem bírt olyan téttel, mint ez a mostani siker. Dzsudzsák kezdőként a 75. percig volt a pályán, a mérkőzés akkor 1–1-re állt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik