Hertha–Bilbao: a vártnál sokkal kevesebb néző és gól

Vágólapra másolva!
2017.09.14. 20:55
null
Ondrej Duda (kékben) harcol a labdáért a Hertha Bilbao elleni El-nyitányán (Fotó: AFP)
A labdarúgó Európa-liga J-csoportjában Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC gól nélküli döntetlenre végzett odahaza az Athletic Bilbaóval.


EURÓPA-LIGA
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
J-CSOPORT
Hertha BSC–Athletic Bilbao 0–0

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Hasonlóan kezdődött mind a két félidő a Hertha és a Bilbao mérkőzésén: előbb a spanyolok legendája, a veterán Aritz Aduriz, majd a hazai Marvin Plattenhardt lőtt kapura az ötös bal sarka elől, ballal, de a kapusok mindkétszer elérték vetődve a félmagasan szálló labdát a rövid sarok előtt.

A két helyzet között túl sok izgalmas esemény nem történt, volt idő tanakodni például azon, hogy miért jött ki jóval kevesebb mint harmincezer ember a berlini stadionba egy Európa-liga-mérkőzésre.

A fordulás után sokkal veszélyesebben futballozott a német gárda, ám Salomon Kalou és Vedad Ibisevic is Iago Herrerín kapus elé tördelte a ziccereit.

Mindkét vezetőedző, Dárdai és az egykori válogatott csatár, José Ángel Ziganda igyekezett cserékkel felrázni csapatát a hajrára, ám sem Mathew Leckie és Haragucsi Genki, sem Raúl García és Markel Susaeta nem dobott követ az állóvízbe.

Nem azt hozta ez a meccs, amit ígért, így aligha lesz telt ház a Hertha következő El-csoportmérkőzésén...

A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN

Zorja Luhanszk–Östersund 0–2

A TÖBBI MAI EL-MÉRKŐZÉSRŐL ITT OLVASHAT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik