El: „Ennek a találkozónak is a Ferencváros az esélyese”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.22. 20:48
A Zeljeznicar vezetőedzője, Milomir Odovic szerint a szurkolóik fantasztikus hangulatot varázsolnak majd a stadionba a Ferencváros elleni Európa-liga-selejtező visszavágóján. A védő, Aleksandar Kosoric azt mondta, ennek a találkozónak is a magyar csapat az esélyese.

„Az első találkozó kiválóan alakult a csapatunk számára. Természetesen tudjuk, hogy rendkívül kemény összecsapásra számíthatunk csütörtökön, ismét remek napot kell kifognunk ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el. Mindenkinek maximálisan kell koncentrálnia, és fontos, hogy végig higgadtak maradjunk. Ugyanolyan keménynek kell lennünk, mint Budapesten, a támadójátékunkat pedig fontos, hogy még egy szinttel feljebb emeljük. A szurkolóink nagyszerű hangulatot varázsolnak majd a stadionba, ez mindenképp előny lesz a számunkra. Százszázalékos teljesítményre van szükség ahhoz, hogy továbbjussunk" – idézi a fradi.hu Milomir Odovicot.fradi.hu Milomir Odovicot.

A sajtótájékoztató másik résztvevője a bosnyák csapat védője, Aleksandar Kosoric volt.

„Az öltözőben nagyszerű a hangulat, teljes mértékben elégedettek vagyunk az első mérkőzés eredményével. A visszavágón még keményebbnek kell lennünk, mint Budapesten, hiszen ennek a találkozónak is a Ferencváros az esélyese. A párharc továbbra is nyílt, a legjobb teljesítményünket kell nyújtanunk a szurkolóinkért, hogy mi juthassunk tovább."

A holnap 18 órakor kezdődő visszavágót honlapunk szöveges formában, élőben közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik