El-döntő: Elképesztő, hogy újra Európa csúcsán vagyunk – Lamela

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.06.01. 00:35
null
Lamela ezúttal is a Sevilla egyik kulcsembere volt (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Sevilla 1–1-es döntetlen után tizenegyesekkel 4–1-re legyőzte a Romát a labdarúgó Európa-liga döntőjében a Puskás Arénában. A lefújás után Ivan Rakitic és Erik Lamela értékelt az M4 Sportnak.


„Ez egy különleges pillanat. Hétből hétszer megnyerte a csapat az Európa-ligát, ez őrület. Nemcsak a városnak jelent mindent a győzelem, nekem is. Nagyon büszke vagyok, hogy ennyi ember előtt hódítottuk el a trófeát”
– mondta Ivan Rakitic.

„Leírhatatlan érzés. A csapat óriásit küzdött, mindent beleadott a döntőben. Nem volt könnyű dolgunk, nehezen találtuk meg a szabad területeket. Nem adtuk fel, 120 percen keresztül hajtottunk. Büszke vagyok a csapattársaimra.

Elképesztő ez a rekord. Újra felálltunk Európa csúcsára” – nyilatkozta Erik Lamela az M4 Sportnak.

EURÓPA-LIGA
DÖNTŐ
SEVILLA (spanyol)–AS ROMA (olasz) 1–1 – tizenegyesekkel 4–1

Budapest, Puskás Aréna, 61 476 néző. V: A. Taylor (angol)
SEVILLA: Bunu – Jesús Navas (Montiel, 94.), Badé, Gudelj (Marcao, 120+7.), Telles (K. Rekik, 94.) – Fernando (Jordán, 120+8.), Rakitic – Ocampos, Óliver Torres (Suso, a szünetben), Gil (Lamela, a szünetben) – en-Nesziri. Vezetőedző: José Luis Mendilibar
ROMA: Rui Patrício – Ibanez, G. Mancini, Smalling – Spinazzola (D. Llorente, 106.), Cristante, Matics (Bove, 120.), Celik (Zalewski, 91.) – Lo. Pellegrini (El Shaarawy, 106.) – Dybala (Wijnaldum, 68.), Abraham (Belotti, 75.). Vezetőedző: José Mourinho
Gólszerző: Mancini (55. – öngól), ill. Dybala (35.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A DÖNTŐT FELVEZETŐ HÍRFOLYAMUNKAT IDE KATTINTVA TALÁLJA MEG!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik