El: Ennél jobb játékra is képesek vagyunk – Juhász

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.04. 19:56
A Videoton 3–3-as döntetlent játszott a Balzan vendégeként a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóján, így 5–3-as összesítéssel továbbjutott. Juhász Roland, a fehérváriak csapatkapitánya a mérkőzés után elmondta: nyerniük kellett volna, ehelyett bosszantó egyéni hibákból gólokat kaptak és csak ikszeltek.

Összességében azt gondolom, nyernünk kellett volna több góllal, bosszantó, hogy nem sikerült – mondta a Duna World élő adásában Juhász Roland. – Félre kell tennünk ezt a meccset, mert nem volt sok a pozitívum. Bíztunk a képességeinkben, hogy jobbak vagyunk ennél a máltai csapatnál. Egyéni hibákból kaptuk a gólokat, mindegyik bosszantó volt. Ezekre jobban oda kell figyelni, eddig jóval kevesebb gólt kaptunk." Összességében azt gondolom, nyernünk kellett volna több góllal, bosszantó, hogy nem sikerült – mondta a Duna World élő adásában Juhász Roland. – Félre kell tennünk ezt a meccset, mert nem volt sok a pozitívum. Bíztunk a képességeinkben, hogy jobbak vagyunk ennél a máltai csapatnál. Egyéni hibákból kaptuk a gólokat, mindegyik bosszantó volt. Ezekre jobban oda kell figyelni, eddig jóval kevesebb gólt kaptunk."

Juhász beismerte, hibázott az első kapott találatnál. „Rosszul találtam el a labdát, az ilyen hibákat megbosszulja az ellenfél, ám ez sajnos benne van a játékban. A második félidőben túl nagy teret adtunk a Balzannak. A szünetben azt kérte Marko Nikolics, hogy nyerjük meg a második félidőt és a mérkőzést is. Biztos lesz majd további értékelés, mert ő is látta, hogy nem valósult meg, amit várt tőlünk. Ennél jobb játékra is képes a csapat."

A rutinos fehérvári védő elmondta, a hőség kevésbé zavarta a magyar együttest, mint a rossz minőségű pálya. A következő fordulóval kapcsolatban Juhász ekképp fogalmazott: „Annak örülnék, ha tudnánk azt a játékot nyújtani, amire képesek vagyunk. Akkor teljesen mindegy, kivel játszunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik