El: a Videoton „a világ legjobb csapata” ellen készül

Vágólapra másolva!
2013.06.24. 15:06
A Videoton labdarúgócsapatának tagjai az ausztriai edzőtáborban követték az Európa-liga selejtezőjének sorsolását. A montenegrói Mladoszt Podgoricáról a következőt nyilatkozta José Gomes vezetőedző, Nikolics Nemanja és Torghelle Sándor a vidi.hu-nak:

„Úgy készülünk a montenegrói csapat ellen, mintha a világ legjobb együttese lenne az ellenfelünk. A podgoricai csapat részletes feltérképezését most kezdjük el, hiszen most vált ismertté, hogy ellenük kezdjük az Európa-ligát" – nyilatkozta a sorsolást követően José Gomes, a Videoton vezetőedzője.

„Nem sokat tudok mondani erről a montenegrói csapatról, az azonban számunkra mindenképp jó hír, hogy viszonylag közeli együttest kaptunk – mondta Nikolics Nemanja. – Ahogy hallom, egyelőre még nem dőlt el biztosan, hogy idegenben, vagy otthon kezdjük a párharcot, azonban úgy gondolom, mindegy is ez, hiszen ha tovább akarunk jutni, akkor nem számít, ki az ellenfelünk és hol kezdünk ellene, mindenképp nyernünk kell.”

„Abból a szempontból nem örülök annak, hogy montenegrói csapatot kaptunk, hogy rájuk nagyon kemény, erőszakos játékstílus jellemző. Ugyanakkor Nikónak igaza van abban, hogy nem az ellenféllel, hanem magunkkal kell törődnünk, hiszen a célunk, hogy továbbjussunk, legyen bárki is az ellenfelünk” – tette hozzá Torghelle Sándor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik