El: a Sporting-játékosok szerint nem Sá Pinto a bűnös

Vágólapra másolva!
2012.10.04. 22:41
A Videoton a labdarúgó Európa-liga csoportkörének második fordulójában 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Sportingot. A találkozó után a megszólaló Sporting-játékosok elmondták: a vereség közös felelősség, nem az edző, Ricardo Sá Pinto hibája.

„Borzalmas ez az eredmény. Kezdeményezően nyitottuk a találkozót, aztán az ellenfél kontrázott, gólokat szerzett és padlóra küldött minket. Szomorúak vagyunk, de tovább kell lépnünk, a csapatban van erő, még akkor is, ha az eredmény ma ezt nem mutatta meg – mondta az A Bola című portugál lapnak André Martins, aki szerint Sá Pinto továbbra is alkalmas a csapat irányítására. – Továbbra is bízunk benne. Nem Sá Pinto hibája az eredmény, mi voltunk a pályán, és mi játszottunk.”André Martins, aki szerint Sá Pinto továbbra is alkalmas a csapat irányítására. – Továbbra is bízunk benne. Nem Sá Pinto hibája az eredmény, mi voltunk a pályán, és mi játszottunk.”

Hasonló véleményen volt Fito Rinaudo is, akit fél óra elteltével csapatkapitány létére lecserélt edzője. „Rossz esténk volt. Nincs sok magyarázat a történtekre. Mindannyiunknak megvan a felelőssége a vereségben, és nem az edző a hibás. Nem zuhanhatunk magunkba, mert vasárnap olyan mérkőzés vár ránk, amelyet meg kell nyerni” – utalt a Porto elleni hét végi rangadóra az argentin játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik