El: A mai teljesítményünk nagyon gyenge volt - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.01. 20:46
Ahogy arról beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott a máltai Sliema Wanderers vendégeként az Európa-liga első selejtezőkörének első mérkőzésén.

A találkozó után a zöld-fehérek vezetőedzője, Thomas Doll csalódottan nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának, a fradi.hu-nak.

„Ez egyáltalán nem az a futball volt, amilyet látni szerettem volna. Abból, amit gyakoroltunk, amit megbeszéltünk, szinte semmit sem láttam viszont a pályán. A csapatunk erőtlen volt, az egy az egy elleni párharcokat védekezésben és támadásban is elveszítettük. Mindenben fejlődnünk kell, de elsősorban mentalitásban, hozzáállásban kell javulnunk” – mondta a német szakember, majd hozzátette: „Nagyon sajnálom, hogy a sok szurkolónk, aki Budapestről ellátogatott ide, ezt a rendkívül rossz mérkőzést látta. Jövő héten frissebben kell játszanunk, az egy teljesen másik összecsapás lesz, amelyen muszáj győznünk. Ettől függetlenül a mai teljesítményünk nagyon gyenge volt.” fradi.hu-nak.

„Ez egyáltalán nem az a futball volt, amilyet látni szerettem volna. Abból, amit gyakoroltunk, amit megbeszéltünk, szinte semmit sem láttam viszont a pályán. A csapatunk erőtlen volt, az egy az egy elleni párharcokat védekezésben és támadásban is elveszítettük. Mindenben fejlődnünk kell, de elsősorban mentalitásban, hozzáállásban kell javulnunk” – mondta a német szakember, majd hozzátette: „Nagyon sajnálom, hogy a sok szurkolónk, aki Budapestről ellátogatott ide, ezt a rendkívül rossz mérkőzést látta. Jövő héten frissebben kell játszanunk, az egy teljesen másik összecsapás lesz, amelyen muszáj győznünk. Ettől függetlenül a mai teljesítményünk nagyon gyenge volt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik