El: a Honvéd edzője szívesebben kezdett volna Albániában

Vágólapra másolva!
2012.06.25. 16:24
Mint beszámoltunk róla, az albán bajnokság negyedik helyezettjét, a Flamurtarit kapta a Bp. Honvéd labdarúgócsapata az Európa-liga selejtezőjének első körében. Marco Rossi vezetőedző és a belső védő Debreceni András is továbbjutást vár, bár jobban örültek volna, ha idegenben kezdenek.

„Őszintén bevallom, nem ismerem az albán csapatot, ezért az együttes erősségét sem tudom megítélni. Az első feladatunk az lesz, hogy minden információt begyűjtsünk az albán csapatról. A Flamurtari papíron jó ellenfélnek tűnik, de csak a két mérkőzés után derül ki, hogy jó volt-e a sorsolásunk. A játékosok legjobb tudásuk szerint készülnek a megméretésre, és biztos, hogy az utolsó csepp vérünkig küzdünk a sikerért” – nyilatkozta a Honvéd új vezetőedzője, Marco Rossi.

A Honvéd vezetőedzője nem örült az itthoni kezdésnek, de érzése szerint nem ezen fog múlni:Marco Rossi.

A Honvéd vezetőedzője nem örült az itthoni kezdésnek, de érzése szerint nem ezen fog múlni:

„Jobban örültem volna, ha Albániában kezdünk, de ennek nincs túl nagy jelentősége. Kulcsfontosságú, hogy a Bozsik-stadionban jó eredményt érjünk el, és akkor kisebb jelentősége van annak, hogy hol rendezik a visszavágót” – tette hozzá az olasz szakvezető.

Hasonlóképpen vélekedett a Honvéd válogatott védője, Debreceni András is:

„Úgy gondolom, hogy ma már nincs könnyű ellenfél. A Flamurtari hozzánk hasonlóan a bajnokság 4. helyén végzett, tehát biztos, hogy jó csapat. Annak örülök, hogy nem Kazahsztánba vagy Azerbajdzsánba kell utaznunk. Azt várom, hogy itthon olyan eredményt fogunk elérni, amivel a visszavágóra nyugodtan utazhatunk. Mindenféleképpen továbbjutást várok” – mondta az esélyekről a 23 éves belső védő.

„Azt mondják, hogy az a jobb, ha idegenben kezd egy csapat, én azonban nem tulajdonítok ennek olyan nagy jelentőséget. A továbbjutás 180 perc alatt dől el, és ez idő alatt kell jól teljesítenünk – tette hozzá Debreceni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik