Ekl: Előzetesen aláírtuk volna, de utólag kicsit csalódott vagyok – Varga Barnabás

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.10.05. 23:37
Mint ismert, az Európa-konferencialiga F-csoportjának 2. fordulójában a Fiorentina otthonában 2–2-re végzett a Ferencváros, kétgólos FTC-vezetés után. A meccs után a csoportot vezető magyar bajnok első gólját szerző Varga Barnabás nyilatkozott az M4 Sportnak, de Dibusz Dénes is értékelte a mérkőzést. 
Varga Barnabás nem maradéktalanul elégedett az eredménnyel (Fotó: Árvai Károly)
Varga Barnabás nem maradéktalanul elégedett az eredménnyel (Fotó: Árvai Károly)
Varga Barnabás nem maradéktalanul elégedett az eredménnyel (Fotó: Árvai Károly)


„Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, nagyon jó meccstervet talált ki az edző. Később kétgólos előnyben elfáradtunk kicsit, de hát mégiscsak a Fiorentinával játszottunk. Készültünk azokra a szituációkra, amikor le tudjuk őket kontrázni, ez össze is jött, megvoltak a lehetőségek. Mindig van egy kis hiányérzet, amikor kétgólos előnyről nem jön össze a győzelem. Előzetesen aláírtuk volna az ikszet, de utólag kicsit csalódott vagyok”
– mondta Varga Barnabás.

„Tudtuk, hogy a Fiorentina magasan le fog támadni, így tudatosan játszottunk arra, hogy felrugdosom a labdákat Varga Barnabásnak, ez be is jött. Azt gondolom, hogy hatvan percig nagyon jól nézett ki a játék, felvettük a versenyt a Serie A egyik legjobb csapatával. Azt a vezetőedzőnk is elmondta, hogy az az intenzitás, amit az elejétől beletettünk, valószínűleg kilencven percig nem fog menni, ez így is lett. A végén bármi lehetett volna, több lövést is csak szemmel védtem...” – értékelt Dibusz Dénes.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, CSOPORTKÖR
2. FORDULÓ
F-CSOPORT

Fiorentina (olasz)–Ferencváros 2–2 (0–1)
Firenze,
Artemio Franchi Stadion, 28 000 néző. V: Schlager (német)
FIORENTINA:
Terracciano – Kayode, Martínez Quarta, Ranieri, Biraghi (Parisi, a szünetben) – Bonaventura (Ikoné, 78.), Maxime Lopez (Arthur Melo, 58.), Mandragora (Barák, 58.) – Nicolás González, Beltrán, Sottil (Kouamé, 58.). Vezetőedző: Vincenzo Italiano
FTC: Dibusz – Makreckis, S. Mmaee, I. Cissé, C. Ramírez – Ben Romdan (Owusu, 67.), Sigér – Marquinhos (Civic, 82.), Abu Fani (Besic, 67.), Zachariassen (Abena, 87.) – Varga Barnabás (Pesics, 82.). Vezetőedző: Dejan Sztankovics
Gólszerző: Barák (66.), Ikoné (90+3.), ill. Varga Barnabás (25.), I. Cissé (50.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

AZ F-CSOPORT ÁLLÁSA
1. FERENCVÁROS 2 1 1 0 5–3 +2 4
2. Genk 2 1 1 0 4–2 +2 4
3. Fiorentina 2 0 2 0 4–4 0 2
4. Csukaricski 2 0 0 2 1–5 –4 0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik