Debrecen: Botrányos volt a Metaliszt pályája - Czvitkovics

Vágólapra másolva!
2010.12.02. 12:08
Czvitkovics Péter, a DVSC-TEVA középpályása klubja hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, hogy botrányos volt a harkivi stadion gyepe a tegnapi Európa-liga-mérkőzésen. A játékos úgy véli, nem volt szerencséjük a Metaliszt ellen.

„Nagyon rossz volt a talaj, de az ellenfélnek is. A hideget még ki is lehetett bírni, de a pálya, az botrányos volt – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Czvitkovics Péter. – Úgy érzem, hogy az egész mérkőzésen jól játszottunk, de sajnos a szerencse megint elpártolt tőlünk, mert elkerülhető gólokat kaptunk, és a kontráinkban több is volt."

„Amikor megszereztük a vezetést, azt gondoltam, bravúrt is elérhetünk, mert nem volt benne a meccsben, hogy megfordítják az állást, de két, szerencsétlen góllal mégis elvesztettük a találkozót. Remélem, hogy az utolsó meccsen, a Sampdoria ellen már nem leszünk ennyire pechesek. Ami a gólomat illeti, Kabát Peti kapott egy labdát, elindultam befelé. Ilyenkor a rövidre kell menni, hogy legyen esély. Bepasszolta, és tényleg nem tudom, hogyan ment be, de valahogy sikerült, és örülök neki. Kár, hogy a mérkőzést elveszítettük" – mondta a magyar válogatott középpályása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik