El: az Üllői útra érkező drukker a „külföldi kapcsolatokért felel”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 09:43
Mint arról beszámoltunk, a holland Go Ahead Eagles labdarúgócsapatának egyik szurkolója a zárt kapus büntetés ellenére a helyszínen tekintheti meg a Ferencváros elleni idegenbeli Európa-liga-selejtezőt. Henk de Haan a legutóbbi interjújában elárulta, pontosan milyen tisztségben utazik Budapestre.



A drukker a 11freunde.de nevű német honlapnak adott nyilatkozatában elmondta, az utóbbi időben számos újságtól keresték meg, és négy televíziós társaság is interjút készített vele.

Elmesélte, a két fő részére szóló utazást kvízjátékon nyerte meg, de amikor megtudta, hogy a Ferencváros elleni idegenbeli mérkőzés zárt kapus lesz, a legrosszabbtól tartott, és attól félt, lemarad az összecsapásról.

A klub vezetősége azonban kinevezte elnökségi tagnak, így mégis a helyszínen tekintheti meg a budapesti mérkőzést. Mint kiderült, De Haan a Go Ahead Eagles „nemzetközi kapcsolatokért felelős” illetékeseként vesz részt a találkozón.

A holland szurkoló elmondta, jövő szerdától péntekig, vagy keddtől csütörtökig tartózkodik feleségével a magyar fővárosban, utóbbi esetben a meccs után azonnal hazarepülnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik