Videó: Overdose bombaformában - nagy küzdelemben győzött Rómában

Vágólapra másolva!
2011.11.13. 17:24
null
Overdose a mezőny előtt - világhírű zsokéval nyert versenyt Rómában (Fotó: <a href="http://pannoniaoverdose.hu/" target="_blank">pannoniaoverdose.hu</a>)
Címkék
Overdose győzelmével ért véget Rómában a Premio Carlo e Francesco Aloisi elnevezésű verseny. A futamot 2008 után ismét megnyerő Overdose-t ezúttal a világ egyik legjobb zsokéja, Lafranco (Frankie) Dettori lovagolta.

A korábban Premio Umbria néven ismert Premio Carlo e Francesco Aloisin Overdose az első ló St. Paul House 2004–2005-ös duplázása után, amely kétszer is diadalmaskodni tudott a versenyen – az utóbbi 25 évben összesen ez a két versenyló győzött kétszer a római viadalon.

Overdose a versenyen végig a mezőny elején haladt, megszorítani a Frabio Branca által lovagolt Dagda Mor tudta, amely október közepén győzött a milánói – szintén III. csoportos – versenyen.

Overdose lovasa, Frankie Dettori szerint a ló a versenyt nagyobb előnnyel is megnyerhette volna, de a taktika szerint annyit kért tőle, amennyi a biztos győzelemhez kellett – adta hírül a pannoniaoverdose.hu. A sztárzsoké hozzátette: nagyon örül, hogy lovagolhatta Overdose-t, azért is, mert először nyerte meg ezt a versenyt karrierje során, így bővíteni tudta hatalmas trófeakollekcióját.

Overdose ideje 1:08.40, ez alig egy másodperccel marad el a pályarekordtól.

OVERDOSE GYŐZELME
PREMIO CARLO E FRANCESCO ALOISI
1. Overdose (zsoké: Lanfranco Dettori)
2. Dagda Mor (Fabio Branca)
3. Rosendahl (Marco Monteriso)
4. Questi Amori (Salvatore Sulas)
5. Traditional Chic (Cristian Demuro)
6. Back Hunting (Mario Esposito)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik