HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.04.06 09:24 Frissítve: 2018.04.06 10:01

Videó: teljesen elvesztette a fejét McGregor, letartóztatták!

Napjaink egyik legismertebb és legsikeresebb ketrecharcosa, Conor McGregor teljesen elveszítette a fejét, és egy buszra támadt csütörtökön. Az ír harcost le is tartóztatták Brooklynban, az Egyesült Államokban.

HIRDETÉS

 

Nem, ez nem egy pankrátorshow. Conor McGregor most tényleg túl messzire ment.

Az ír harcost nemrég megfosztották világbajnoki övétől a UFC-ben, az öv pedig a tervek szerint szombat este talál új gazdára, Habib Nurmagomedov és Max Holloway meccsén.

McGregor azonban nem akarta szó nélkül hagyni, hogy elveszik a bajnoki címét, és váratlanul beállított a barátaival a UFC 223-eseményt megelőző sajtótájékoztatóra, és óriási botrányt okozott.

McGregor most túl messzire ment (Fotó: AFP/Twitter)

A magát nemrég az ökölvívásban is kipróbáló harcos előbb csak ordibált a Nurmagomedovot szállító busz mellett, majd előbb ököllel próbálta betörni az ablakokat, amikor pedig ez nem sikerült, felkapta az egyik kerítést, és megpróbálta a buszhoz vágni.

Azzal azonban már nem számolt, hogy az túl nehéz ehhez, így, bár nem ezt akarta, egy másik ketrecharcost, Michael Chiesát találta el, aki meg is sérült ennek következtében.

Chamatkar Sandhu on Twitter

Ezután McGregor elviharzott a helyszínről, a rendőrség pedig azonnal elkezdte keresni, majd néhány órával később őrizetbe is vették Brooklynban.

A helyi beszámolók szerint az egész balhé azzal kezdődött, hogy néhány napja Nurmagomedov összebalhézott McGregor egyik csapattársával, az ír pedig szeretett volna most bosszút állni, és ezzel az egésszel azt próbálta elérni, hogy az orosz leszálljon a buszról, és „megbeszélhessék” a dolgot.

Fancy Combat on Twitter

És persze azért azt sem szabad kizárni, hogy McGregor csak így akart egy kis médiafelhajtást generálni maga körül.

Arról egyébként egyelőre nincs információ, kiengedték-e azóta a rendőrőrsről.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.19 00:32:53

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL.A sportolók a nehéz feladatokkal járó kényelmetlenségek iránt is toleránsabbakká válnak, könnyebben lépnek ki komfortzónájukból. Ha egy-egy feladat igazán fontos számukra, hatalmas energiákat képesek mozgósítani.

2018.11.17 23:29:09

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Az olimpia a fő kérdés, az, hogy a NOB mit szólna egy, a legfényesebb csillagait vesztett sportághoz, amely a Phelps-érának köszönhetően jelenleg minden korábbinál nagyobb súlyt képvisel a játékokon.

2018.11.16 17:13:19

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2018.11.15 13:47:44

Egyéb egyéni PÓR KÁROLY

INTERJÚ. „Sportértékről fölösleges is beszélni, a UFC üzleti vállalkozás” – S. Kovács Ádám a küzdősportokról, Mayweatherről.

2018.11.09 23:06:22

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Örüljünk, amíg egy lausanne-i irodában nem kezdenek olyan címmel kommünikét fogalmazni, hogy a „Következő olimpia érdeklődés hiányában elmarad.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS