nemzetisport.hu 2018.04.06 09:24 Frissítve: 2018.04.06 10:01

Videó: teljesen elvesztette a fejét McGregor, letartóztatták!

Napjaink egyik legismertebb és legsikeresebb ketrecharcosa, Conor McGregor teljesen elveszítette a fejét, és egy buszra támadt csütörtökön. Az ír harcost le is tartóztatták Brooklynban, az Egyesült Államokban.

 

Nem, ez nem egy pankrátorshow. Conor McGregor most tényleg túl messzire ment.

Az ír harcost nemrég megfosztották világbajnoki övétől a UFC-ben, az öv pedig a tervek szerint szombat este talál új gazdára, Habib Nurmagomedov és Max Holloway meccsén.

McGregor azonban nem akarta szó nélkül hagyni, hogy elveszik a bajnoki címét, és váratlanul beállított a barátaival a UFC 223-eseményt megelőző sajtótájékoztatóra, és óriási botrányt okozott.

McGregor most túl messzire ment (Fotó: AFP/Twitter)

A magát nemrég az ökölvívásban is kipróbáló harcos előbb csak ordibált a Nurmagomedovot szállító busz mellett, majd előbb ököllel próbálta betörni az ablakokat, amikor pedig ez nem sikerült, felkapta az egyik kerítést, és megpróbálta a buszhoz vágni.

Azzal azonban már nem számolt, hogy az túl nehéz ehhez, így, bár nem ezt akarta, egy másik ketrecharcost, Michael Chiesát találta el, aki meg is sérült ennek következtében.

Chamatkar Sandhu on Twitter

Ezután McGregor elviharzott a helyszínről, a rendőrség pedig azonnal elkezdte keresni, majd néhány órával később őrizetbe is vették Brooklynban.

A helyi beszámolók szerint az egész balhé azzal kezdődött, hogy néhány napja Nurmagomedov összebalhézott McGregor egyik csapattársával, az ír pedig szeretett volna most bosszút állni, és ezzel az egésszel azt próbálta elérni, hogy az orosz leszálljon a buszról, és „megbeszélhessék” a dolgot.

Fancy Combat on Twitter

És persze azért azt sem szabad kizárni, hogy McGregor csak így akart egy kis médiafelhajtást generálni maga körül.

Arról egyébként egyelőre nincs információ, kiengedték-e azóta a rendőrőrsről.

2019.06.11 16:37:42

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Az edzőterem-utálók és az időjárás fanyalgók is leszámolhatnak a kifogásaikkal.

2019.06.08 09:08:41

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

„Minden, a hazai sportinfrastruktúrát gazdagító létesítmény átadása öröm és büszkeség.”

2019.06.07 23:49:54

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Minden gyereknek joga van legalább egyszer az életben kipróbálni a nem feltétlenül összkomfortos táborozás minden örömét és izzadságszagát. Ahol a mozgás, a sportolás igénye valahonnan a mélyből jön.

2019.06.05 21:05:59

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Hogy Szabó Szebasztián tehetséges úszó, csak ráadás.

2019.06.05 21:00:39

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Hogy léteztek-e, léteznek-e sportoló hősök? Hogyne! Csak Magyarországon, csak az első világháborúban – ez azért jelentős szűkítés – például számos kiváló versenyző védte önként a hazáját, és halt hősi halált.