Születésnap: a 70 éves Gulyás Lászlót köszöntötték

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.08.01. 20:16
null
A KESMA sport főigazgatója, Ballai Attila (jobbra) és lapunk főszerkesztője, Szöllősi György (balra) a Nemzeti Sport és az MSÚSZ nevében köszöntötte az ünnepelt Gulyás Lászlót, a miniszterelnök levélben gratulált
Barátai, kollégái, szerettei körében ünnepelt szombaton Budapesten a 70 esztendős, de ma is aktív rádiós és televíziós riporterlegenda, Gulyás László, aki egykor – az MTI és a Magyar Hírlap munkatársaként – az írott sajtóban is dolgozott, jóllehet már édesapja, Gulyás Gyula is népszerű rádiós sportriporter volt.

Ott volt a családias összejövetelen Schmitt Pál volt köztársasági elnök, NOB-tag, Székely Dávid, az M4 csatornaigazgatója, a pályatársak közül mások mellett Novotny Zoltán, Vas István Zoltán, Szalay Péter, Virányi Zsolt. Orbán Viktor miniszterelnök levélben kívánt boldog születésnapot.

„Minden sportrajongó magyar ember nevében szeretném megköszönni Önnek, hogy szakmai hozzáértésével és lelkesedésével olyan sporttörténeti jelentőségű versenyeket, illetve mérkőzéseket tett még emlékezetesebbé számunkra, mint a Videoton 1984/85-ös menetelése vagy Kiss Balázs atlantai olimpiai aranyérme. A londoni olimpián pedig végérvényesen édesapja mellé ért, amikor Gerevich Aladár általa közvetített londoni győzelme után Ön is egy magyar kardvívó, Szilágyi Áron diadaláról tudósíthatott" – írta köszöntőjében a kormányfő.

„Kifejezetten jól érzem most magam, az utóbbi tíz évem talán a legnyugodtabb része a pályámnak – mondta a közmédiának adott születésnapi interjújában Gulyás László. Egyvalami viszont nagyon hiányzik, és remélem, hamarosan végre megvalósul: féléves lesz az unokám, azonban a fiam és én is nagyon elfoglaltak vagyunk, az elmúlt időszakban nem adatott meg, hogy elmehessünk együtt sétálni a babával. Erre nagyon vágyom. A kicsi új célt adott az életemnek."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik