nemzetisport.hu 2020.06.01 07:59 Frissítve: 2020.06.29 00:27

Újra előny a fogadóknál – továbbra is szuper oddsokat kínál a Tippmixpro

A rendhagyó időszakot magunk mögött hagyva a legnépszerűbb események kapcsán is újra van miért drukkolni a sportok szerelmeseinek: a közelmúltban egyre több top bajnokság már elindult, amelyek között magyar érdekeltségű meccsekért is szoríthattunk, hiszen az NB I és a Magyar Kupa küzdelmei is folytatódtak. (x)

 
 
 
 


  

 

Ha mindez nem lenne elég, napról napra egyre több pozitív hír jelenik meg arról, hogy – szigorúan zárt kapuk mögött – újabb bajnokságok is útjukra indulnak, tehát szépen lassan minden visszaáll a jól megszokott mederbe. Régóta várt időszak ez a sportszerető- és fogadó közönség számára, azonban hazánk egyetlen legális online sportfogadási oldala erre rátesz még egy lapáttal, ugyanis a Tippmixpro számos sporteseményének legnépszerűbb piacain ismét szuper oddsok várják a játékosokat.

Ismerős lehet ez a helyzet, hiszen a Szerencsejáték Zrt. idén februárban már lépett, most pedig a legkedveltebb bajnokságok újraindulásával ismét elérhetőek a kiemelt labdarúgó-mérkőzések, és az ezen események legnépszerűbb piacaihoz köthető magasabb oddsok. A növekedés szemmel látható, hiszen a nyereményszorzók emelkedése bizonyos piacokon ismét tizedekben mérhető, így túlzás nélkül állítható, hogy a Magyarországon illegálisan működő külföldi fogadóirodák kínálatainál is jobb oddsokkal találkozhatnak a lelkes fogadók a Tippmixpro felületén. Emellett újabb piactípusok és fogadási lehetőségek is aktiválásra kerülnek, ezzel is színesebbé téve az élő fogadási élményt.

Kevesen tudják, hogy mekkora veszéllyel járhat olyan nemzetközi fogadóirodánál játszani, amelyik nincs regisztrálva hazánkban. Ezzel szemben a Tippmixprónál minden nyeremény adómentes, a háttér kiszámítható, a kifizetések megbízhatóan teljesülnek, így a fogadók teljesen legális keretek között játszhatnak, és nem kell tartaniuk a bizonytalan tényezőktől.

A Tippmixpro 2013-as indulás óta ötszörösére növelte a forgalmát, és minden évben két számjegyű bővülést ért el, ezzel a magyarországi online sportfogadás legfontosabb szereplője. Mindezt a tavalyi számok is alátámasztják, amikor a Tippmixpro kínálata 5 új sportággal és 60, korábban még nem fogadható bajnoksággal bővült. Emellett az egyes mérkőzésekhez kapcsolódó lehetőségek is tovább gyarapodtak: a topbajnokságoknál például 100-nál is több fogadási sorból választhatnak a játékosok, valamint havonta több ezer élő sporteseményt is kínál a tippmixpro.hu oldala.

A nyereményszorzó emelése csak a fejlesztések első lépése: az őszi hónapoktól emelkedik a szolgáltatások színvonala, hiszen megújul a Tippmixpro online felülete is.

2020.07.11 13:39:36

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

A sport, a mozgás testi, lelki és szellemi egysége tette őt is érzelmileg gazdaggá.

2020.07.06 19:50:20

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A mai futball nincs híján az álszentségnek, ám a »bocs« nálam kiveri a biztosítékot, hiszen a mentegetőzés a hívek érzelmeire hat egy olyan világban, amelyben a »Profik vagyunk!« jelszó alapján nem játszhat az érzelgősség.

2020.07.02 10:53:21

Egyéb egyéni KOVÁCS GERGELY (Képes Sport)

Megnéztük, hogy a legnépszerűbb sportágakban a kortárs ikonok mire jutottak 33 év alatt.

2020.07.05 11:26:11

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A 25 éves korábbi Supercar-versenyző egyes hírek szerint új munkájával heti 25 ezer dollárt tehet zsebre.