H. K. 2020.04.10 10:05

UFC: biztossá vált, elhalasztják az áprilisi gálát

Elhalasztják az eredetileg április 18-ra kiírt UFC 249-es gálát – ezt Dana White, a szervezet elnöke jelentette be az ESPN adásában.

 

Mint ismert, a gálát a tervek szerint New Yorkban rendezték volna, de a járványhelyzet miatt Andrew Cuomo kormányzó korlátozta a különböző rendezvények szervezésének lehetőségét, és végül New York állam sportbizottsága is úgy határozott, hogy a kijelölt helyszínen nem kerülhet sor a meccsre.

Mindeközben az is kiderült, hogy Dana White ragaszkodása ellenére a veretlen könnyűsúlyú világbajnok Habib Nurmagomedov és az elmúlt hét évben mind a 12 meccsét megnyerő Tony Ferguson összecsapását biztosan nem tartják meg, így kettejük találkozását immár ötödik alkalommal halasztották el.

Noha ezt követően még az volt a terv, hogy a gálára sor kerül, Ferguson is ott lesz az oktagonban, csak épp Justin Gaethjével küzd meg, a legfrissebb hírek szerint azóta változás állt be, és az egész gálát elhalasztotta a UFC.

 

White megerősítette az értesüléseket, hozzátéve, hogy ezt a döntést azért hozta meg, mert a szervezet médiapartnerei, a ESPN és a Disney vállalat is arra kérte, hogy halassza el az áprilisi eseményt. A UFC első embere egyúttal bejelentette, hogy határozatlan ideig egyetlen gálára sem kerülhet sor a koronavírus-járvány miatt.

2020.05.27 18:04:19

Egyéb egyéni N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Faragó Tamás lénye, megjelenése, lázadást, nonkonformitást is sugalló intelligenciája ama hazugságra telepített kor félelem nélkül való tagadása volt. Meg a magyar vízilabda örök jelképe.

2020.05.24 16:20:37

Egyéb egyéni SZABÓ GÁBOR

Sokan a világhírű magyar vívás előfutárának tartották, stílusa az aktív védelemre épült.

2020.05.24 20:53:59

Egyéb egyéni THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Át kellene gondolni a rendezéssel kapcsolatos terveket.

2020.05.23 20:51:40

Egyéb egyéni KOVÁCS ERIKA

A sportállamtitkár úgy véli, legalább egy év szükséges ahhoz, hogy a sport gazdasági helyzete is stabilizálódjon.