nemzetisport.hu 2020.04.03 18:25 Frissítve: 2020.04.03 18:40

Teqball: e-sport applikáció – Ronaldinhóval és Cafuval

A koronavírus-járvány idején otthonukba szoruló, sport és mozgáslehetőség nélkül maradó családoknak kínál sport- és játékélményt a Nemzetközi Teqballszövetség (FITEQ) vadonatúj digitális e-sport applikációja, a Sqiller, amely mától Magyarországon is elérhető az App Store-ban. Egy okostelefon és bármilyen focilabda segítségével tökéletesítheti bárki labdakezelési technikai tudását az alkalmazás segítségével, amelyben a különböző nehézségi szintű gyakorlatokat olyan világsztárok mutatják be, mint Ronaldinho és Cafu.

Az alkalmazásban Ronaldinho gyakorlatai is megfigyelhetők

 

A jelenlegi rendkívüli helyzet próbára tesz mindenkit, az otthon tanuló diákokat, valamint a róluk gondoskodó és közben home office-ban dolgozó szüleiket egyaránt. Fontos, hogy az otthonukba szorult, sport és mozgáslehetőség nélkül maradó családok testileg és lelkileg is fittek maradjanak és pótólni tudják a mindennapos mozgás és a testnevelés órák hiányát. Ehhez tökéletes inspiráló eszköz az App Store-ban mától elérhető Sqiller, a TEQBALL új applikációja, amellyel kortól, nemtől és tudásszinttől függetlenül játszhat minden teqball és focikedvelő. A valódi fizikai mozgást igénylő e-sport, mely a Teqball saját fejlesztése, úttörő a digitális e-sportok piacán.

Az app bárki számára lehetővé teszi, hogy tökéletesítse labdakezelési technikai tudását: a különböző nehézségi szintű gyakorlatok mozdulatsorait többek között a két brazil futball legenda, Ronaldinho és Cafu mutatják be.

A játékosoknak saját magukat, vagy egymást kell videóra venni az applikáció segítségével a gyakorlatok minél pontosabb végrehajtása közben. A Sqiller úttörő módon használja a mesterséges intelligenciát és a gépi tanulást: elemzi a játékosok mozgását és a labda ívét, hogy minél pontosabban lekövethessék a Teqball nagykövetek mozdulatait. Ahogy szintről szintre haladnak, a játékosokat egyre nehezebb és izgalmasabb kihívások várják. A „battle”, vagyis küzdelem funkcióban a világ bármely részéről csatlakozó Sqiller játékosok játszanak egymás ellen, és különböző tudásszinteken próbálják meg legyőzni egymást. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy valós időben, bármilyen fényviszony mellett, bármilyen labdával, egymást kihívva játszanak közösen és így is tarthassák egymással a kapcsolatot az applikációt használó labdakedvelők.

A Sqiller teljes verziója mától ingyenesen elérhető iPhone készülékekre az App Store-ban a következő országokban: Magyarország, Franciaország,Olaszország, Spanyolország, Egyesült Királyság

Az új felhasználók Ronaldinho által aláírt Teqball mezt nyerhetnek.

2020.06.05 20:51:18

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A korabeli képekről ránk köszönő sportolók zordon tekintete figyelmeztet bennünket: vannak pillanatok, amikor csak levett sapkával illendő állni.

2020.06.04 11:00:27

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

„Kiálltunk mellette. Szakmai tudása mellett az emberi tulajdonságai miatt is.”

2020.06.03 21:43:04

Egyéb egyéni L. PAP ISTVÁN

Magyarország és szomszédai sportja is szegényebb lenne az elcsatolt területeken született klasszisok eredményei nélkül.

2020.06.03 23:35:18

Egyéb egyéni SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Sportközösségeink és a sikereik ismét összekapcsolnak minden magyart.

2020.06.03 23:32:53

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. „Aki először jár Erdélyben, az úgy jön haza, hogy más ember lett.” Ezt ennél tisztábban képtelenség kimondani és megérezni.