Szabadidő: Keszthelyi Kilométerek a jótékonyság jegyében

Vágólapra másolva!
2019.05.14. 06:27
Megjelenésében és programjaiban is megújul a pünkösdi Intersport Keszthelyi Kilométerek (KKM) futófesztivál, melyre június 8-9-én kerül sor. A szervezők a hosszú hétvégén idén is rendeznek felnőtt- és gyermekfutamokat; az eseményt számos kiegészítő program színesíti. A fesztivál a jótékonyság jegyében zajlik.

Az idén 12 esztendős KKM tavaly ősszel közel került a megszűnéshez, azonban a széleskörű helyi és a közösségi médiában zajlott összefogásnak, segítségnyújtásnak köszönhetően mégis folytatódik. Ezért a szervezők az idei célnak azt fogalmazták meg, hogy a rendezvény üzenetének a segítségnyújtást tekintik, mert a KKM is szeretne egy jó ügyért összefogni. Meghirdetik a jótékonysági KKMHELP programot, melynek keretében a gyűjtés a Keszthelyi Kórház Sürgősségi Osztályának mobil respirator, mobil lélegeztetőgép beszerzésére irányul.

A jótékonysági programok mellett a futóverseny 2 napján a hagyományos 24 futamos gyermekversenyt és a 2.5, 5, 10.55, 21.1 és 42.2 km-es egyéni és váltó versenyszámokat rendezi meg az KKM Egyesület. A keszthelyi Fő téren a sportos kitelepülők mellett KKMGASZTRO vendéglátós kitelepülés is várja a látogatókat, míg a gyermekeket a 150 négyzetméteres ingyenes Varázshangok Gyereksarok foglalkoztatja. Szombat este a Vagabond Trio, Pál Dénes és Éliás Gyula Jr. szórakoztatja a közönséget.

A Keszthelyi Kilométerek futóversenyről bővebb információk és nevezés:www.keszthelyikilometerek.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik