S. T. J. 2019.06.20 13:29 Frissítve: 2019.06.20 14:03

Sportszergyártás: a nagyközönség számára is elérhetőek a 2Rule termékei

Csütörtöktől az Intersport üzleteiben a nagyközönség is megvásárolhatja a 2Rule termékeit.

 

A nagyközönség számára is elérhetőek a 2Rule termékei

Új fejezet kezdődött a tavaly nyáron piacra lépő magyar sportruházati márka történetében: a 2Rule termékei csütörtöktől a nagyközönség számára is elérhetőek az Intersport tizenkét üzletből álló hazai bolthálózatában. „A 2Rule kínálatával a prémium kategóriás sportmárkák iránt érdeklődőket célozza meg, s reményeink szerint e körben a vásárlók húsz-huszonöt százalékát el is hódítja majd” – mondta a budaörsi sajtótájékoztatón az Intersport ügyvezetője, Horváth Csobán.

A 2Rule gyártója, a Magyar Sportmárka Zrt. vezérigazgatója, Bendik Bernadett elmondta, a 2017-ben alapított cég a piaci bemutatkozását követően arra fókuszált, hogy minél több csapathoz juttassa el a felszereléseit. Jelenleg húsz együttes – köztük futball-, kosárlabda-, röplabda- és kézilabdacsapat –, s összesen négyezer sportoló használ 2Rule-t, s további öt gárdával zajlanak tárgyalások. A vívószövetség után több más sportági szakszövetséggel is igyekeznek partneri kapcsolatot kialakítani, a végső álom pedig az, hogy a magyar olimpiai csapat is e márkát viselje.

Ami a nagyközönségnek szánt termékeket illeti, a teljes árukör július végétől lesz elérhető, akkor indul a 2Rule saját webshopja is. E nyitást tükrözi az új szlogen, „Higgy benne – az számít igazán!” is. A fő cél, hogy ár-érték arányban versenyképesek, sőt vonzóbbak legyenek a nemzetközi világmárkáknál. Ami a hátteret illeti: a sportruházati termékek öt hazai és négy külföldi varrodában készülnek, utóbbiakat igyekeznek minél közelebb hozni az anyaországhoz; a sporttáskákat például már Újvidéken varrják. Valamennyi termék magyar dizájnerek munkája, s a csapatok egyedi tervezést is kérhetnek. A Puskás Akadémia labdarúgóinak új idényre készülő mezén így jelennek meg például a Makovecz Imre tervezte Pancho Aréna motívumai.

 

 

2019.07.22 21:49:15

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Semmi okoskodás, nincs tolódás, ütközés, mellbe rúgás, kapufa kapás- vagy rosszkéz-oldalról, a zsűri nem ítél fordítva – csak a Balaton, a színes vitorlák, napfény, rohanó felhők, kék ég. A természet fegyelmez.

2019.07.22 22:24:36

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2019.07.19 23:34:30

Egyéb egyéni N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. A hivatkozási alap az 1894. június 23-án kelt, a NOB megalakulását is jelentő párizsi határozat volt, aminek értelmében bármely rendkívüli fizikai teljesítményért aranyérem adható.

2019.07.18 23:18:09

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Nincs az a sportág és viadal, amelynek rendezési ideája ne kapna azonnal zöld lámpát és több-kevesebb milliárdot állami forrásból. Remélem azonban, hogy ennek a helyzetnek nemcsak az áldását, hanem a fonákságait, pontosabban ezek veszélyét is látják az érintettek, a döntéshozók.