Speciális Olimpia: egyedi dicséret a legjobbak közé jutó magyaroknak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.14. 18:59
Vasárnap a divízionálásokkal megkezdődtek a Speciális Európai Játékok Antwerpenben, ahol hatvan értelmi fogyatékossággal élő magyar sportolónak szurkolhatunk.

 

A tollaslabdázók és az asztaliteniszezők versenye kissé nehezen indult el reggel. Az Antwerp Expo csarnokában kisebb-nagyobb szervezési nehézségek adódtak – volt olyan asztal, ahol percekig a bíróra kellett várni –, de az edzők és a főszervezők gyors közbenjárásával már gördülékenyen zajlottak a mérkőzések. Természetesen magyar sikerekkel, azonban hogy versenyzőink melyik divízióba kapnak besorolást, arra hétfőn reggel kapunk választ.

Bocsacsapatunk remekül szerepelt a délelőtt folyamán, így a legjobb divízióban folytathatja. Havasi Gábor szakágvezető a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy a magyarok szép játékát még a nemzetközi vezetőbíró is külön megdicsérte.

Női labdarúgóink, kerékpározóink, atlétáink és kosárlabdacsapatunk a kvalifikációs küzdelmekben vettek részt vasárnap, míg cselgáncsozóink mérlegelésen voltak, a tornászok pedig pódiumedzés tartottak.


Hétfőn már éremosztó mérkőzéseket rendeznek tollaslabdában, míg kerékpárban és úszásban döntők várnak a mieinkre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik