Ritkán látni két ekkora legendát Budapesten

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.13. 10:37
null
Steve Davis a 80-as évek legjobb játékosa volt
Olyannyira nagy sikere volt idén márciusban az I. Magyar Snooker Gálának (Neil Robertsonnal és Ali Carterrel), hogy október 23-án máris megrendezik a folytatást. A II. Magyar Snooker Gálán a sportág két legendája, a hatszoros világbajnok angol Steve Davis és a kétszeres világbajnok walesi Mark Williams látogat el Budapestre.

A Gerevich Aladár Sportcsarnokban a már visszavonult, hatszoros világbajnok Steve Davis (60 éves) áll asztalhoz, ellenfele pedig a kétszeres világbajnok, 42 évesen még mindig aktív walesi Mark Williams lesz. A mérkőzéseket a világ legismertebb női játékvezetője, Michaela Tabb vezeti, aki már két világbajnoki döntőben is közreműködött.

Beszélgessen a két világbajnokkal!

A rendkívül nagy érdeklődés miatt a szervezők egy extra tribünt is beállítanak mindkét előadásra. Ez a lelátó nagyon közel helyezkedik el az asztalhoz, így akik erre vásárolnak jegyet, kiemelt helyről nézhetik végig a show-t. Sőt, a tribünön 13 db Meet&Greet jegyet is lehet vásárolni. Ez a jegy az első sorba szól, tehát néhány méterre ülnek majd a sznúkerasztaltól. A Meet&Greet jegytulajdonosok az előadás előtt személyesen is találkozhatnak a sztárokkal, ahol egy rövid beszélgetésre, fotózásra és autogramra is lehetőségük lesz.

 

Színvakon lett a világ legjobbja – 5–5 érdekesség a két klasszisról

A délutáni és az esti program házigazdája Gundel Takács Gábor lesz.

Az októberi gálán ismét két show-műsort adnak a sztárok a hazai rajongóknak.

A délutáni és az esti előadáson a professzionális játékosok egymással mérkőznek meg, de az eseményt magyar tehetségek részvétele is színesíti.

Fenyvesi Zsolt, ötszörös magyar bajnok és Révész Bulcsú, a mindössze 10 éves hazai szupertehetség egy különleges páros meccset játszik majd a két világklasszissal. Mark Williams Fenyvesi Zsolttal, Steve Davis pedig Révész Bulcsúval alkot egy párt, és váltott lökésekkel kell valamelyik duónak a győzelmet kiharcolnia. Így egy dolog biztos: lesz magyar győztese a párharcnak.

Mark Williams balkezesként lett kétszeres világbajnok
Mark Williams balkezesként lett kétszeres világbajnok

Végezetül, mindkét program igazi csemegéjét Steve Davis zseniális trükklökés-bemutatója jelenti majd.

Steve Davis 25 évvel ezelőtt, 1992-ben járt már Magyarországon, és egy sznúkerklub megnyitóján sikerült egy maximumot, azaz 147-es break-et löknie. Ennek a bravúrnak a megismétlése lenne az igazi jubileumi ráadás a hazai közönség és a Sport Tv nézői számára.

További információ: www.snookergala.hu
Jegyvásárlás: https://www.jegymester.hu/hun/Production/53298/II-Magyar-Snooker-Gala

 

Michaela Tabb, minden idők legjobb női játékvezetője.
Michaela Tabb, minden idők legjobb női játékvezetője.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik