NS: Nikolics a légiósok élén; Bienerth, a Fradi-jelölt – hétfő

Vágólapra másolva!
2016.12.18. 22:50
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Nikolics Nemanja nem csupán mesterhármassal búcsúzott (?) Varsótól, de a Nemzeti Sport szakíróinak légióslistáját is vezeti Gulácsi Péter és Korhut Mihály előtt. A további sorrendről és a pontszámokról a hétfői lapban olvashatnak.
Nikolics Nemanja
nem csupán mesterhármassal búcsúzott (?) Varsótól, de a Nemzeti Sport szakíróinak légióslistáját is vezeti Gulácsi Péter és Korhut Mihály előtt. A további sorrendről és a pontszámokról a hétfői lapban olvashatnak.

Dibusz Dénes megérti azokat, akik kritizálják a Fradit, de nem mond le arról, hogy tavasszal ismét az előző évet idézze fel a csapat. Babják Bence interjúja.

Cristiano Ronaldo hármat vágott a klub-vb döntőjében – hasonló bravúrra, mármint kupadöntőben mesterhármasra, legutóbb 1962-ben volt képes Real-játékos. Na, vajon kicsoda?

Bienerth Gusztáv a Ferencvárosi Torna Club jelöltje lesz a Magyar Úszöszövetség elnöki posztjára a január 8-i közgyűlésen. Szöllősi Györgynek először adott interjút, amióta napvilágra került, hogy többen is szívesen látnák Gyárfás-utódként.

51 évesen kivégezték a Hóhért – Thury Gábor írása a búcsúmeccsén a ringből is kieső Bernard Hopkinsról.

...és ha hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon – régi futballisták találkozójával, a három Kellyvel, a legendás MAFC-cal és Kosztolányi Dezsővel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik